Tapravi motorist

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Res je, od živih stvari je ogrožal samo svojo trapasto glavo. Očitno je ne ceni kaj preveč.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ded je tak sumljiv, če kr v boksarcah okoli hodi
tongue-1.gif
Pa pol mirno proti terasi gre, verjetno je čez 2 dni iskal motor ko zmešan, ko je fiks popustil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam tale ni bil gladek... da gre na 50m motor tišat, (a ga je hotu na tazadnjega spravit???)... no ja. mel je srečo.

pa tud noben izpod "terase" se ni dost obremenjeval... tud en ni vstal...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A vedno tako slabo ocenjuješ razdalje?
hysterical-1.gif

(tegale je vseskupaj 15-20 metrov)

Pa zakaj bi vstajal? A ti vsakič vstajaš, ko se kaka ropotulja po zadnjem kolesu pelje?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jah, če se pa razbije, pa že kdo vstane, pa gre pogledat če je vse ok...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Tile so res legende, se vedno nasmejim ko jih gledam. V youtube pod "motorcycle idio.t" se jih najde kr dost.

Tale mi je še posebej všeč:

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Ovi iz prvega posta je tak menda od šoka gor vstal pa potem skup pado
smile-1.gif
ker, da te pa tak zabije, pa negre brez posledic....

Ta zadni model pa še en prej.......jaz nevem kaj folku dogaja, ko začne it neke narobe, namesto, da bi motor ustavli (pri avtih je ravno tak) potem še začnejo bol na gas v paniki tišat, da jih kakšno drevo al pa beton ustavi.
stupid-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa to sem jaz že tudi včekrat videl........pa mi res nikak ni jasno, kaj se zgodi takrat v človeški glavi.......namesto, da bi pravilno ukrepal ali pa vsaj pustil vse na miru..........a-a treba gas navit, da še ja začne bol pokat
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Pa to sem jaz že tudi včekrat videl........pa mi res nikak ni jasno, kaj se zgodi takrat v človeški glavi.......namesto, da bi pravilno ukrepal ali pa vsaj pustil vse na miru..........a-a treba gas navit, da še ja začne bol pokat
smile-1.gif

Morda bi bile take stvari redkejse, ce bi gas delal ravno obratno (da bi moral odviti rocko da ga dodas). Motor se mu je nagnil na levo, ce poskusas potem prijeti rocko na tisti strani, ki je se gor, da bi ga obdrzal pokonci, ravno dodas gas.