Tako se dela s cigani!!!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.161
7.858
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Jaz nisem nacionalist, zato se ne sekiraj! Glede nato, da lepo obračaš odojke v svojem roštilju, verjetno glih Fadil nisi!?

Denise, gdje si ti našao Fikreta, jebo te čorava!!!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
haha
kaj je evropskega v vas mi povej..a ja..naučil ste nas krast z okusom za estetiko- jankovic se je dobr naucil.

Nekaj že je na tej evropskosti.....slobo se jo je dobro zavedal 90-91 in da nas bo težko "počobanio" zato nas je pa tud poslao u Filadelfiju ker čene bi si še tisto malo las počupu kukr jih je mel z našo prevzgojo!

Pa če boš kradu ali ne je vse odvisno od vzgoje/podlage in prilike.........podlaga pa ti je jasno iz kjerga sistema je bla

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
nedolgo nazaj smo imeli pri nas incident s cigani. ene deset jih je pretep enga vaškega mulca, k je prej neki težil enmu malemu cigančku. odziv policistov, ko so dobili klic, da deset ciganov razbija po lokalu in pretepa mladoletnika, je bil slabe pol ure. takrat jih je pa osem prišlo, a razn pretepenega tam ni bilo nikogar več. razdalja med policisko postajo in lokalom je slaba dva kilometra po cesti.

lp

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
In kaj je nauk te zgodbe? Da se boste mogli naslednjič domačini zbrat in sami red nardit! Al je vas tudi strah ciganov?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
pri nas pa bi se se takoj vklopil amnesty internacional, helsinški monitor, društvo za enakopravnost ,nenasilno komunikacijo in kaj vem kdo še

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz sem slišal na Radiu Krka (jebat ga če je dolenjski
tongue-1.gif

Vas pa prav zaradi tega osveščam po alterju, da se ne boste čudili, če se bo kakemu lokalcu spipalo.
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
In kaj je nauk te zgodbe? Da se boste mogli naslednjič domačini zbrat in sami red nardit! Al je vas tudi strah ciganov?
Ko pa domačini poizkušajo narediti red, pa zakokodaka 20 Hanžkov, 50 drugih borcev za ogrožene vrste in kopica meščanov, ki poznajo cigane le iz televizije.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.520
113
Moj sodelavec je na disciplinski in ga preiskuje VDT ker naj bi surovo ravnal z romom ki se je upiral in ni hotel v kiblo.

Je pa stvar taka - dobis obvestilo da jih 15 s sekirami razbija po lokalu - ukaz z vrha je, da se ne sme posredovati, dokler ni toliko in toliko patrulj da se gre skupaj noter. In preden vsi pridejo - mine po 20 min

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.520
113
Ne ni blo v tem primeru ampak sej ej vedno isto pri njih. Prvo se napijejo, pol se stepejo med seboj, eden od njih poklice policijo, ko pride policija se vsi skupaj spravijo na policijo.

Za uklonilni zapor pa je najlazje tko: Vodja okolisa poklice poglavarja druzine in mu pove naj on napostajo pritera tega pa tega zarad uklonilnega zapora. Ce un rece da ne more ker oni noce in noce it, se ga pa nekje zunaj pocaka pa hop cefizelj =)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sej imate pendreke, solzilce, neprebojne jopiče, ma razbijte jih ko piæke. Saj ste mladi, natrenirani, močni pobje.

Kaj menite, da bi se zgodilo, če bi v tistem primeru v Gorici, ko so cigiæi policiste vklenili s tovornjaki, kateri od policajev (jaz bi rekel, da jih niso hoteli ravno pobožat) popizdil, začel okoli mahat s pendrekom, pištolo, potem bi ga pa Rom ustrelil in ubil? Bi se kaj spremenilo ali bi bil spet glavni krivec policaj? Jaz bi se skoraj upal stavit, da bi vleteli specialci in razbili celo naselje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.520
113
No da se ne bos prevec stavil, cigo star 16 je bezal pred kriminalisti, en kriminalist se je spotaknil in padel, ko se je pobiral, so pritekli ostali cigani, mu vzeli pistolo in jo dali temu 16 letniku. Ta 16 letnik je pistolo usmeril proti kriminalistu in skusal ustreliti. Na sreco mu ni uspelo ker tepec ni vedel da ima pistola zaklenjeno varovalko. Kriminalista so pretepli in pustili sredi naselja. Ko so ga nasli, je povedal kajs e je zgodilo, OKC je sklical posebno enoto in so bili cez eno uro pripravljeni da gredo v tabor in najdejo tega mulca.

Pa je prislo navodilo da v izogib nadaljnim konfliktom tega en naredijo in da se bo pokovca dobilo drugace in z vpadom v naselje.

Glej taka je ansa politika. Ce jaz zoper tebe uporabim katerokoli prisilno sredstvo, moram o tem napisati uradni zaznamek. in akdarkoli si ti ob tem poskodovan, me lahko tozis. Zato tele zgodbice kako veselo policija vihti pendreke (ki se mimogrede ze nekaj let ne uporabljajo) in dela red so bolj tako tako. Ker po vsakem takem primeru mas svet na kanalu a in tema policijsko nasilje.

Cigotom se pobira avte zarad cpp prekrskov itd... Ampak problem so maldoletniki. Ke rjih sodisca dajejo v vzgojne zavode in od tam vsak dan mirno bezijo. Ker tam niso zaklenjeni. Ta stari pa se zavedajo da tamalim sodice nic ne more

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.520
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Napadel tudi policistko, ki je pomoč morala iskati v bolnišnici.

So se ga napili, ko so razdirali tisto hišo?

Evo, kolega povedal - 20 cigotov je enega svojega preteplo do nezavesti, preden je padel v nezavest je policijo poklical, policistki sta sli not zato da bi zascitli tega ki je ze nezavesten lezal na tleh. No ker sta jim pac onemogocali brcanje tega na tleh je zacelo padat se po njima in sta se nekak ubranle tko da sta uporable solzivec.

To je zame poskus uboja. Ampak ker zivimo v sloveniji bo sodnik rekel d ane gre za kd ampak za krsitev JRM. Upam da ne, samo je pa mozno =)