Med brcami je z zadnjimi močmi potegnil mobitel, natipkal 112 in povedal kaj in kje?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Evo, kolega povedal - 20 cigotov je enega svojega preteplo do nezavesti, preden je padel v nezavest je policijo poklical, policistki sta sli not zato da bi zascitli tega ki je ze nezavesten lezal na tleh. No ker sta jim pac onemogocali brcanje tega na tleh je zacelo padat se po njima in sta se nekak ubranle tko da sta uporable solzivec.
Hmm, noben ne zanika?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Skini so ritke, oni se isto napijejo in pol nadlegujejo ljudi po mestu. Kot drugo so pa cigoti bolj utrgani in bi jih pomoje s sekirami obdelali noter.... Ne upajo skini, ne upajo
Tu ni nobene razlike. Na koncu dobijo zmeraj račun "povprečni ljudje, ki morajo trdo delati".Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:eni kradejo državi eni pa večinoma povprečnim ljudem, ki morajo trdo delati
"Če ne bi bilo Židov, bi si jih morali izmisliti."Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Francoske politike ne podpiram...
Če imajo res samo 15.000 ciganov, si lahko Francija privošči, da ima vsak svojega policista, ki pazi nanj in niso potrebni nobeni drastični ukrepi. Ni cilj Sarkozyja, da reši romsko vprašanje, temveč da zamolči, da imajo Nemci bistveno večjo gospodarsko rast kot Francija.
Nisem s "ciganskega" območja, tako da me te številke niti ne zanimajo. Poznam pa Slovence, ki so po poklicu "profesionalna brezposelna oseba" in živijo že desetletje na račun raznih pomoči in občasnega dela na črno. Poznam tudi takega Slovenca, ki je vlomil kar nekaj 10 vikendov in zbiral razne stvari, sedaj pa dela kot prej opisan profesionalec. Ampak zaradi teh posameznikov ne mislim, da so vsi Slovenci taki.Citat:
Uporabnik patriot pravi:Kolikšen je % ciganov, ki resnično delajo?
Delodajalcu ne moreš oporekati, ker noče zaposliti cigana. Kolikor sem bil jaz v stiku z njimi in takimi, ki so jih za kako delo najemali, obstajajo taki, ki sicer pridno delajo, ampak ne vsaki dan. Noben si ne želi delavca, ki ga kak dan preprosto ni na delo.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi: težava je tudi da ciganov noben noče zaposlit...
je pa tako da to je malo drugačna kultura kot naša... ampak PRAVI cigani so faceoddojk spečejo tko da lahk softiæ sam gleda...