Tako se dela s cigani!!!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
no pri nas se policija, tožilstvo in država delajo norca iz davkoplačevačcev
sicer policaji niso nič krivi pri tem, ker se ustavi vse na sodišču, ki pa je "neodvisna veja oblasti"
bonk.gif
in (NE)delajo kakor jim pač paše
zanimivo je, da se prebivalci tam ne organizirajo pa naredijo red. je pa seveda res, da je 99 % slovencev ovc in se jih lahkoe iebe koliko se hoče

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Saj so se pred leti organizirali, pa so hodili k ciganom novinarji, predsednik države, cela ministrska ekipa..... domačini katerim se je kradlo desetletja, policija pa jih ni ščitila, pa so bili prikazani kot esesovci.

V prvem stavku pa imaš čisto prav.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Lahko pa jih zavrneš na meji tako, da ti morajo pokazati za vsak dan bivanja v Sloveniji 70 evrov. Tako od oka oceniš, da bodo ostali 30 dni, pa morajo pokazat 2100 evrov. Le redko kateri ima s seboj toliko denarja.

Zanimiv primer je bil pred kratkim, ko je mlad Srb hotel obiskat sorodnike na Hrvaškem, pa ga je zavrnil že srbski obmejni policist, saj je imel fant s seboj le 50 evrov in povratno karto do Zagreba. Rekel mu je, da ne misli tvegati in ga puščati naprej, saj ga bodo zelo verjetno Hrvati že čez 20 minut vrnili na srbsko stran.
Pa oboji niso v schengenskem območju...

Malo strogosti (in dosledne uporabe predpisov) na slovenskih mejah ne bi škodilo!

Dej ne bit tok brihten no. Romunija je v EU in na slovensko madzarski meji se mejna kontrola ne opravlja. glede bivanja velja nacionalna zakonodaja in tu schengen nima nic zraven. Enostavno pridejo nazaj tudi ce jih izzene sodisce - ni meje z madzari.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zakaj hodit v šolo in se jebat?!

Če pa lahko z zbiranjem kosovnih odpadkov narediš takole hišo?!

dsc_6855.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.052
6.253
113
blizu močvirne prestolnice
Apollo si se pa hitr pozdravil, sicer pa če bi bili policaji taki kot bi mogli biti pri nas ne bi bilo kriminala, tako pa ste taki tam notri da še svojega kolega v drek potunkate samo da dobite tistih par evrov povišice.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
swashta
da bi jaz to naredil na zemljišču obrambnega ministrstva bi me verjetno poslali v afganistan da mine iščem + kazen enih 10k€ + rušitev objekta + tožba zaradi motenja posesti
me zanima če imajo vodo + elektriko

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.431
113
seveda da jo imajo. kakšni soljudje pa bi bili, če jim nebi priskrbeli takšnih osnovnih dobrin.....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Apollo si se pa hitr pozdravil, sicer pa če bi bili policaji taki kot bi mogli biti pri nas ne bi bilo kriminala, tako pa ste taki tam notri da še svojega kolega v drek potunkate samo da dobite tistih par evrov povišice.

Aja, a pozdravil sem se? Po cem pa to sklepas? A po tem ker pisem po forumu? Kaj pa bi po tvoje moral pocet cenjeni veleum?

In koga sem jaz kam kdaj potunkal? Z besedo na dan.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
http://www.zurnal24.si/svet/sovrazil-je-rome-182909/clanek

Citat:

SOVRAŽIL JE ROME

48-letni Lubomir Harman je živel v isti zgradbi kot njegove romske žrtve. Sosedje so povedali, da ni maral Romov, velikokrat je protestiral proti njim, obtoževal jih je preprodajanja droge in povzročanja nemirov.

Med policijsko akcijo je eden izmed policistov Harmana ranil, nato pa se je sam ustrelil v glavo. Čeprav so mediji špekulirali, da gre za nekdanjega profesionalnega vojaka, to ni bilo res. Harman je orožje posedoval zakonito od leta 2005, nikoli ni bil kaznovan, znanci pa ga opisujejo kot dobrega človeka.

Harman je vdrl v stanovanje romskih sosedov, ubil mamo, dve hčerki, 12-letnega vnuka, prijatelja ene izmed hčerk in soproga druge hčerke. Med begom pred policijo je ubil še eno žensko, ki je v tistem času stala na balkonu, včeraj pa je za posledicami strelnih ran umrla še ena od njegovih žrtev, ranjenih je 13 ljudi.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hmja. Se zgodi. Nekaj mu je dopizdilo in mogoče ni v tem nič čudnega. Reakcija pa je bolana, ne moreš se iti Ramba.