Tablični računalnik Medion

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sam se na Medion disk iz popravila iz A čakal samo 30 dni
wink-1.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Ocitno ste naleteli na serviserje, katerim pupe niso dale in so imeli polna jajca.

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Naj bo Medion, Prestigio, Cang Slang ali Cunga Lunga, pomembno je da dela. Servisi so pa povsod enaki. Mi je pa zal, da ste imeli tezave z njimi. Ampak okrog tega nic ne moremo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Medion in Prestigio sta pomoje nekje približno v istem rangu. Oba imata soliden hardware, dobro izdelavo in ugodno ceno, hkrati pa pri obeh manjka tista "pika na i", ki ju še vedno ločuje od recimo Samsunga ali Appla.

Jaz sem imel prvega taba, nato ipada in zdaj tudi tega prestigiota. Ta prva dva v marsičem presega, a ima hkrati par pomankljivosti, ki jih težko požreš, recimo to da se res orenk greje, da baterija zdrži pol manj in (kar me še najbolj moti), da tudi v standbyu preko noči požre pol baterije (ali pa moraš nastaviti da izklaplja wlan in potem rabi celo večnost da poveže).

Če primerja samo Medion in Prestigio je zdaj Hofer glede cene postavil mejo še malo nižje in Prestigio bo tukaj moral nekaj storiti. Ok, ima boljši zaslon, a je vprašanje če je to ljudem res vredno skoraj pol več, še posebej ker tudi tale IPS ni nič posebnega in ima recimo v primerjavi z applom precej slabše kote (pred Amoled se pa itak skrije). Če upoštevaš še da moraš imeti zaradi slabe baterije svetilnost na eno tretjini, vsa prednost izgine.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
cist resno. tud podpis bi lahko mal oklestu...
Mimogrede, v nastavitvah je opcija, da ti ne prikazuje umotvore v podpisih.
Milina za oči.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.453
9.744
113
EU
"Visokoločljivostni zaslon na večkratni dotik (HD multitouch) velikosti 17,8 cm (7") (1024 x 600 slikovnih pik)"
Glede rezolucije zaslona, ali so specifikacije za HD drugačne za majhne zaslone
13.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.453
9.744
113
EU
Danes sem bil okrog enajste ure pri Hoferi in so vse tablice bile prodane. Nekaj zadnjih kosov so prišli iskati iz drugih mest.
Vi ste uspeli nabaviti, da bi poročali o uporabnosti zadeve
sprasujem se.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Pomojem se kaksen primerek se najde v kaksni bolj odaljeni poslovalnici. Ker tam roba ne gre tako hitro ven, se bo mogoce tudi v tvojem kraju cez cas nasla tablica po znizani ceni. Vcasih se splac.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Presta boljsa od ipada? Ti to resno?
hysterical-1.gif
presta je samo se ena izmed morja "kitajskih" polshitov.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.453
9.744
113
EU
Sedaj ima Amis akcijo podaljšanja vezave za 24 mesecev, tablico za 1€. To bi še kar bilo, ker mi je vezava potekla.

e46-Amis-a.jpg