Tablica

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pravkar sem kupil "Tuševega" TPada in prvi vtisi so super. Zelo solidna tablica za spodoben denar.
Zanima pa me, katere video playerje uporabljate za gledanje filmov, da prikazujejo podnapise.

Hvala

I

Izbrisan uporabnik #488

Za video imaš kar bsplayer za androida, dober pa je tudi Mobiplayer.

V obeh delajo podnapisi (divx, srt npr.)

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Probaj še MX Player. Podpira softwar in hardware dekodiranje, enostavno zumiranje (prilagajanje velikosti) z ščipanjem. Kontrola glasnosti, svetlosti je podprta z sweep potegi itd.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Probaj še MX Player. Podpira softwar in hardware dekodiranje, enostavno zumiranje (prilagajanje velikosti) z ščipanjem. Kontrola glasnosti, svetlosti je podprta z sweep potegi itd.

To ima tudi bsplayer.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Zune pravi:
Živjo.
Meni v navodilih za Tpad pise, da je zraven poleg polnilca, slusalk in usb kabla, prilozen tudi OTG. Jaz ga v skatli nimam. Ste ga vi dobili zraven?

Danes so jih imeli v Planet Tus Kranj. Jaz sem engea vzel, ostala sta pa se vsaj dva.
Ima market, zadnji del je alu. Ker je nekdo spraseval; tista dolga tipka je tudi za glasnost ampak jo moras tiscat in ne samo pritisniti.

Prosim za odgovor glede OTG.

Vnaprej hvala in lp! Zune
Tudi jaz nisem imel OTG kabla?? Kaj narediti?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kabel tablicam ni bil priložen, saj naj bi bila navodila spisana za več tablic skupaj (kabel prav tako ni bil oglaševan v Tuš katalogu, prav tako ni naveden na ovoju izdelka).

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
KSZ

Gledam best buy tablico do 200 €, pa mi je sedaj najbolj padel v oči GoClever A971.
Je ta v primerjavi s tisto Tuševo ali Sparovo boljši / slabši nakup?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Brez flasha ne bo delal. Uporabljajo jwplayer 5.2, ki še nima html5 podpore.

boruti

Zelenc'
12. jul 2012
8
0
1
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pravkar sem kupil "Tuševega" TPada in prvi vtisi so super. Zelo solidna tablica za spodoben denar.
Zanima pa me, katere video playerje uporabljate za gledanje filmov, da prikazujejo podnapise.

Hvala

kje pa si kupil tablico (kraj) in koliko si dal?
tudi sam uporabljam mx player... sam sem ga tudi upgrade-ov

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Očitno imajo detekcijo za iPhone/iPad in ponudijo ustrezen format. Piši jim, da naj isto naredijo za android, ali pa upgradajo jwplayer.

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Meni deluje z nameščenim Flash Playerjem, vendar se tega izogibam, ker imam občutek, da mi baterijo pobere 2x hitreje kot sicer...
Sicer imam tušev Tpad.
Še o MXPlayerju. Uporabljam ga zato ker zelo enostavno preklapljam med HW in SW dekodirnikom. Nekateri filmi mi s HW dekodirnikom ne tečejo gladko. V tem primeru enostavno preklopim na SW dekodirnik ta pa ima večjo rabo procesorja in s tem večjo porabo baterije. Vem da ima to tudi BSPlayer, vendar je preklapljanje v MXPlayerju izvedeno hitreje in enostavneje...