Ja že uporabljam cca en teden in sem zelo zadovoljen z nakupom.
Uporabniška izkušnja je odlična (izjemno hitro delovanje, brez kakršnegakoli zatikanja), nekaj je sicer asusovega crapware-a gor ampak tistega pač ne uporabljam.
Je dovolj lahka za uporabo na kavču in za nošnjo na balkon in nazaj.
Tipkovnica je dovolj velika, ampak čisto odveč in če bi še enkrat kupoval bi vzal raje model brez tipkovnice in prišparal okoli 100€.
Virtualna tipkovnica na zalonu ima namreč tako velike tipke, da se da brez napak hitro napisati dosti teksta.
HDMI dela kot mora, sem hkrati nabavil microHDMI na HDMI cheap kabel in dela brezhibno.
Wifi dela dobro, tudi če sem povsem na drugi strani hiše, kjer so 3 stene vmes. Baterija tudi dobro drži, vsakih par dni jo dofilam do 100%, ker te dni imam veliko dela zunaj hiše in tablico uporabljam max 1h na dan.
Fajn je tudi za ogled Siol.tv na njej, lepo na izi na balkonu.
Našel sem tudi zelo enostaven način za ogled filmov s pc-ja. Dal sem jih v navaden windows share, potem pa jih na tablici poiščeš z ES file explorer, ki zna prikazat share folderje na mreži. Je ql ker ne rabiš komplicirat s streamanjem ali konvertiranjem.
LCD ima na parih koncih bleeding ampak to se pozna samo, če imaš čisto črno statično ozadje.
Če nebi že od prej vedel za to, potem tudi opazil nebi.
V glavnem IMHO zelo dobra tablica, glavno mi je to, da je delovanje tako brezhibno, da se mi ne bo treba jeb** z rootanjem in custom romi.
Dober video review: