Tablica

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Huhh, jaz tudi ne uspem nič najt... Za bolj razširjene tablice sicer ni problem, ker če ne omogoča hitro kdo naredi custom rom, za tale model pa ni nič kaj zadetkov.

Jurkovac

Zelenc'
17. jun 2012
2
0
1
Meni deluje Google Play na Tpadu
wink-1.gif

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Hvala za informacija.
Problem je da te tablice (tuš 10"ips) nikjer nimajo. V bistvu so jo imeli samo v Tuš BTC.
Nekaj sicer obljubljajo, da še dobijo par komadov, ampak so jih obljubljali še za prejšnji teden pa zaenkrat ni še nič...

Jurkovac

Zelenc'
17. jun 2012
2
0
1
Meni se zdi kar v redu za to ceno.
Edino kar se mi zdi je, da mi wifi malce slabše vleče (npr. s telefonom mi wifi na enakem mestu deluje, na tablici pa meče ven),
zatakne se mi tudi tipka za zmanjšanje glasnosti.
Drugače ostalo dela lepo in gladko.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Zdaj je pa o tem že toliko napisanega, da se izgubljam med vsemi podatki.

Torej, kaj velja danes za dober nakup, ob predpostavki, da ne rabiš BT in GPS? Odmislimo še iPade (iOs) in Tab-e (cenovni razred).
Pa da je 10,1" + Android.
Gledat je potrebno avtonomijo baterije (> 6000 mAh) ter IPS zaslon. Še kaj? Procesorji so verjetno pri večini dovolj dobri.

Prestigio 5097 ? Je kaj boljšega za tak denar ?

virtualman

Pripravnik
20. avg 2008
79
0
6
jv slovenija
Ja, na tej tablici od TUŠ-a ( Tpad IPS97) deluje google play, oziroma android market. Pri meni vse deluje, tudi gumb za jakost zvoka se nič ne zatika. Wifi domet je normalen in deluje po celotni hiši in recimo 20 do 30 metrov okoli hiše. V primerjavi s telefonom je kar nekaj podobnega. Odvisno najbrž tudi od telefona.
Drugače pa je sigurno MID970A. Vsaj tako piše, ko na tablici poiščeš informacije o napravi. Prilagam sliko:

p6205077.jpg

Če pa to ne gre na forum, si pa sami poglejte na tem URL-ju:
http://shrani.si/f/3k/4z/1z3uolXo/p6205077.jpg

In popravek glede časa delovanja, ki sem ga navedel v enem prejšnjih opisov. Na internetu, z ves čas vključenim Wifi deluje okoli 4 ure. Odvisno je predvsem od tega koliko imamo nastavljeno svetilnost ekrana. Ponoči, ko dam na manj je lahko 5 ur. Čez dan v svetlem okolju dam na ful in je seveda manj. Odvisno tudi od downloadanja programov, ogledov videa prek wifi itd.
lp

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
@virtualman
Hvala za informacije!
Kje in kdaj pa ti je uspelo nabaviti to tablico?
Bliža se konec šole in otrokom bo treba izpolnit obljubo
wink-1.gif

virtualman

Pripravnik
20. avg 2008
79
0
6
jv slovenija
Huh, tisti dan, ko se je akcija v TUŠ-u začela. Kolikor se spomnim je bila sreda ali četrtek 13. ali 14. junija.
Nisem pa šel zjutraj v Planet TUŠ v Novem mestu ampak popoldne okoli 15.00 ure. Imeli so zadnjo, dobili pa so jih menda 10 komadov.
Prodajalka mi je rekla, da naj bi dobivali vsak dan po vseh poslovalnicah po 10 komadov.
Sem zelo zadovoljen s to tablico. Najnovejši Ice Crem 4.03, ekran je menda od Ipad2, procesorsko je močan, še bolj pa paše Grafični koprocesor Mali 400. Na škatli piše :DUAL CORE 1.2 GHz, dual camera, slot 32GB SD, 7800 mAh, Ram 1GB, IPS 1024 x 768, NAND Flash 16GB, WIFI, HDMI out, USB 2.0.
In sem prišparal 300€, kot bi dal več za kaj drugega.
Kot pravim za teh ~190€ je nakup odličen.
lp

Jozesk

Pripravnik
7. jun 2012
68
0
6
Zdej pa dost tega, jutri pretaknem vse tuš trgovine v Lj in okolici in upam da dobim to tablico, ki jo toliko hvalite.

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
No danes mi je uspelo dobiti to tuševo tablico Tpad IPS97.
Na prvi pogled gre za čisto spodobno tablico. Hrbet tablice je plastičen in ne alu kot je omenjeno v prospektu.
Se bojim, da je z dual core mišljeno na glavni in grafični procesor
smile-1.gif

Me pa ena stvar moti: za nastavljanje glasnosti ni namenskih gumbov. Ali obstaja kaka softverska bljižnica, da bi to postavil na namizje?
Zaenkrat sem zadovoljen z nakupom...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik AvtoR pravi:
Na prvi pogled gre za čisto spodobno tablico. Hrbet tablice je plastičen in ne alu kot je omenjeno v prospektu.

Se nebi čudil če bi bile tablice od trgovine do trgovine različne - tako odzunaj kot odznotraj
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Čudno, da nobenega ne moti zavajanje.....kazni so od nekaj tisoč € do nekaj 10.000 € za zavajanje.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tablica je sedaj ponovno na voljo v vseh Tuševih centrih do razprodaje zalog. Glede zavajanja, sicer ne vem kje je zavajanje, v rekl. letaku piše KOMBINACIJA plastike in aluminija, kar drži!

Nazadnje urejeno:

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Če kupim tablico z androidom 2.1 namesto novejšega in Appslib-bom namesto klasičnega app marketa, sem veliko na izgubi? Se android lahko nadgradi? Aja, gre za Prestigio MultiPad 5070.
lp

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Te tablice sploh ne kupi, pa katerikoli Android ima. 660 MHz CPU, 256 MB RAM in rezistivni ekran pomenijo, da boš zadevo čez 3 dni že na Bolhi prodajal, kupil pa je tako nihče ne bo.