Ja, za Acer tako racunam na to. Asus pa nima nobenega usb porta neposredno in mi je to minus.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
sej imaš micro usb- usb konverter dx pa mirna bosna
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Tablico sem kupil v Tuševi trgovini v Radvanju v MB. Cena 189€Citat:
Uporabnik boruti pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pravkar sem kupil "Tuševega" TPada in prvi vtisi so super. Zelo solidna tablica za spodoben denar.
Zanima pa me, katere video playerje uporabljate za gledanje filmov, da prikazujejo podnapise.
Hvala
kje pa si kupil tablico (kraj) in koliko si dal?
tudi sam uporabljam mx player... sam sem ga tudi upgrade-ov
Jaz prodam svojega Tuševevega Tpada starega en teden. Na ZSCitat:
Uporabnik virtualman pravi:
Huh, tisti dan, ko se je akcija v TUŠ-u začela. Kolikor se spomnim je bila sreda ali četrtek 13. ali 14. junija.
Nisem pa šel zjutraj v Planet TUŠ v Novem mestu ampak popoldne okoli 15.00 ure. Imeli so zadnjo, dobili pa so jih menda 10 komadov.
Prodajalka mi je rekla, da naj bi dobivali vsak dan po vseh poslovalnicah po 10 komadov.
Sem zelo zadovoljen s to tablico. Najnovejši Ice Crem 4.03, ekran je menda od Ipad2, procesorsko je močan, še bolj pa paše Grafični koprocesor Mali 400. Na škatli piše UAL CORE 1.2 GHz, dual camera, slot 32GB SD, 7800 mAh, Ram 1GB, IPS 1024 x 768, NAND Flash 16GB, WIFI, HDMI out, USB 2.0.
In sem prišparal 300€, kot bi dal več za kaj drugega.
Kot pravim za teh ~190€ je nakup odličen.
lp
vem, računam na to da si je kakšen kitajc popravil mesečni OD, pustimo se presenetitCitat:
Uporabnik Jado pravi:
če boš dobil sploh pravo zadevo, diši na nateg.