Kupil sem to
tablico za otroka in sicer lepo hitro dela in je zelo odzivna pri premikanju po nastavitvah.
Sedaj, ko sem naložil nekaj programo in igrc mogoče malo manj ampak glede na ceno mislim, da dela zelo zadovoljivo.
Na to ceno je bilo še ~20€ dajatev in poštnine tako, da je bila končna cena nekaj pod 90€.
Moti me edino, da ne morem namesti gtalk aplikacije.
Baterija je tako tako in ob dokaj intenzivni uporabi potrebuje polnenje še čez dan ne samo čez noč.
Polnilec je bil seveda US in priložen adapter ni ok saj nima pinov v centru vtikača tako, da sem kabel predelal na USB in jo polnim z EU polnilcem, ki ima izhod USB vtič 5V/1A.
Celotna tablica deluje plastično in rob je nekoliko oster na dotik (plastika ni obdelana na spoju). Je pa zelo lahka za držanje v roki in tudi tanka je tako, da je sama uporaba dokaj prijetna.
Zaslon je na dotik bolj mehak in ne deluje zelo gladko kot na brand znamkah. Najbrž tudi ni najbolj odporen na padce in praske.
Slika je na prizanih znamkah bolj ostra in se opazi malo zamika pri igranju igric pri potegu na touch screenu.
Zeenkrat je mnenje pozitivno. Glede na ceno bi najbrž lahko dobil v tušu ceneje samo sem že pred tem naročil to na spletu.