Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sem probal vceraj Firefox... pa ga sploh nisem mogel uporabljati... V parih poskusih se mi je parkrat sesul... tako da niti ene strani nisem mogel odpreti...
Sem sedajle dal gor beta verzijo (Firefox 17)... pa ta vsaj deluje...
Firefox beta deluje. Drugi brskalniki ne delujejo.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
ali si probal otrokom naložiti kakšne free igre na njihov profil-če sploh greCitat:
Uporabnik bles pravi:
Novi profili imajo nameščene samo tiste aplikacije, ki so prišle z N7 že zraven. Ko sem za otroke generiral uporabnike, so imeli gor samo "stock" apps gor (gmail, crhome,..) torej "build in". Vse ostalo pa ne.
Obstoječe aplikacije in vi setingi pa ostanejo v uporabniku "lastnik"
Tak da vse štima, vsaj meni.
bles
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
Bil prej v BB - Koper in imajo 10% popust na tehniko. Pomeni Nexus 7 32GB iz cca. 289€ na cca. 260€. Kar dober deal
Citat:
Ponudba ne velja za tablične računalnike, korita, armature in ...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa moraš še enkrat naložit aplikacijo na drug User account, čeprav je že recimo naložena pod prvim accountom?
Citat:
Uporabnik VinS pravi:
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
Bil prej v BB - Koper in imajo 10% popust na tehniko. Pomeni Nexus 7 32GB iz cca. 289€ na cca. 260€. Kar dober deal
Si siguren? na strani Big Bang piše:
Citat:
Ponudba ne velja za tablične računalnike, korita, armature in ...
Citat:
Uporabnik bles pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
ali si probal otrokom naložiti kakšne free igre na njihov profil-če sploh greCitat:
Uporabnik bles pravi:
Novi profili imajo nameščene samo tiste aplikacije, ki so prišle z N7 že zraven. Ko sem za otroke generiral uporabnike, so imeli gor samo "stock" apps gor (gmail, crhome,..) torej "build in". Vse ostalo pa ne.
Obstoječe aplikacije in vi setingi pa ostanejo v uporabniku "lastnik"
Tak da vse štima, vsaj meni.
bles
Ja sem probal in je šlo. Ob generiranju uporabnika sta se prijavlja z njunim gmail accounom in je šlo. Sedaj že nalagata igre
Multi user super zadeva.
bles
Citat:
Uporabnik slosplet pravi:
Zakaj uporabljate Nexus 7 in katere programe imate naložene na tablici?
Citat:
Uporabnik bles pravi:
PA če že nisem napisal , multiuser je zakon
bles
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zgoraj desno potegneš dol, pritisneš na ikono z imenom uporabnika ter izbereš drugega.