Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Tole bi pa blo dobro da popravijo v naslednjih dveh tednih
http://www.androidpolice.com/2012/11/17/sorry-santa-google-cancels-december-in-android-4-2/?r
Citat:
Google is just trying to save the world. If December 21, 2012, doesn't exist, the world can't end. Right?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz rajsi pozerem dejstvo da nekaj dela vcasih slabo, kot pa sploh ne
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Flash na mobilnih napravah je že lep čas deprecated, tako da raje govori čez razvijalca Voyo aplikacije kot pa čez Android...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Flash na mobilnih napravah je že lep čas deprecated, tako da raje govori čez razvijalca Voyo aplikacije kot pa čez Android...
To mi je jasno... ampak ce so znali narediti apikacijo, ki deluje na Windows Phone platformi OK, deluje na iOS platformi OK... zakaj mislis, da ne bi mogli narediti tudi take, ki bi delovala na Android napravi OK? Mogoce pa je "odprtost" platforme v tem primeru prej ovira kot prednost
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Glej, iOS ne podpira flasha in da če so znali zanj narediti ne-flash applikacijo, bi jo lahko še za android.
Ampak ne, raje re-usat obstoječo flash kodo iz spletne aplikacije in jo stlačit še na mobilno platformo
Še enkrat, kriv je developer, ne platforma. Kot da bi se pritoževal da ti ne delujejo 16-bitni DOS programi na Win 8 x64...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
@Jest prosim ne bodi prevec bister. Ipada sem si lastil vec kot eno leto, tako da tezko recemo da sem samo bral o njem. In sploh ne vem kaj se tak repencis, saj tudi jaz nisem napisal kaj vec, kot pa svoje mnenje