Ta veseli dan...:(

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Meni se samo dozdeva, da "švicava" za isto firmo... In da smo pred kratkim skupaj "nazdravljali" uspešen zaključek (afriškega) projekta.. :D

A ste jim prodal sončne celice, da bojo razviti in imeli štroma v izobilju.
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
36.962
10.519
113
Ti samo reci: Koga pa tle ropotate? Js sm ja disko kralj iz Horjula!
smile-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Moj oče je ravno danes prejel odločitev sodnice za prekrške. Ker je zbil invalida na vozičku na prehodu za pešce, da so ga z rešilcem odpeljali je dobil 300€ in 5 pik. Jo je kar dobro odnesel
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
uf-1.gif
V mojem imenu ga prosi, naj fukne ključe v kanalizacijo in začne razmišljati o javnem prevozu.

Hvala.
nahrung002.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ma v bistvu vsi skupaj s sodnico vred vedo, da ta invalid to počne z namenom po izplačilu odškodnin vendar ima on vedno tri priče (prav tako invalide) moj oče pa tako kot vse ostale njegove žrtve nikoli nobene.
On čaka v stranski ulici ter zapelje na glavno direkt pred prehod za pešce tako, da se po trku prekucne direkt na prehod.
Hitrost je bila minimalna cca 30km/h tako, da je bil skupni reakcijski čas in zavorna pot kakšne 3m in avto se je ustavil točno pred prehodom.
Voziček je porinil kakšne pol metra potem se je pa prekucnil.
Glede na vse okoliščine mu je sodnica odmerila neko minimalno kazen

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Torej, če prav razumem sodnica ve, da nekdo goljufa in ni nič storila proti temu?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pred avto zapelje z vozičkom in voznik avta dobi kazen
confused-1.gif
Če je tudi mentalni invalid pa ga naj dajo na psihiatrijo, ker očitno ni zmožen presodit kdaj it čez cesto.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Ja nekateri invalidi niso samo telesno prizadeti. Poznam kar nekaj takšnih, ki v lokalih iščejo pozornost s pretepanjem in teženjem.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pred avto zapelje z vozičkom in voznik avta dobi kazen
confused-1.gif
Če je tudi mentalni invalid pa ga naj dajo na psihiatrijo, ker očitno ni zmožen presodit kdaj it čez cesto.

Vedno je kriv voznik avtomobila če nekoga povozi. Saj verjetno, da če bi nekdo hodil po avtocesti (in tam nika kaj iskati) pa bi ga povozil bi bil kriv voznik avtomobila. Debilizem na kvadrat.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Za tega invalida sem si takrat vzel nekaj dni časa in malo "hodil in vohljal za njim". Je stari znanec PP Moste, s strani varnostne službe UKC LJ ima zaradi objestne vožnje z vozičkom "prepoved" vstopa v bolnišnico, s kolegi ga rad da na zob... Ima tisti elektro voziček, ki kar dobro potegne in največji užitek mu je da nenadoma spremeni smer vožnje v mimohodečega da prestrašen odskoči. Seveda pa najraje izbira starejše ljudi, ker toliko pa ni prizadet, da bi izbral kakšnega mlajšega, ki bi mu še kakšno močno primazal.
Tudi za tisto nesrečo so se dobro pripravili. Ob rob ceste so privlekli dva plastična kontejnerja na kolesih on pa je bil skrit zadaj in čakal avto, ki bo vozil ravno prav počasi da ne bo kaj hujšega in izbral mojega očeta, ki vedno vozi pazljivo in v 40-tih letih vožnje ni naredil nobenega prekrška in ni povzročil nobene prometne nesreče. Za očeta je bil to velik šok in veliko neprespanih noči.
Bil je trezen, hitrost minimalna vendar mu je policaj takoj rekel: " nič niste naredili narobe vendar ste kriv"
confused-1.gif

Oče se ne bo pritožil na sodbo, ker je vesel, da je vsega konec.