Ta veseli dan...:(

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
ja, okol 11:10 imam sodnika:) Ob okol 12h bom nazaj:)

Držimo pesti
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Napisi zagovor:

Med brskanjem na spletu po mojem ultimativnem MacBooku white 2.0 Ghz sem zasledil se boljsega prenosnika od obstojecega a se vedno vrhunskega MacBook Pro. Takoj sem vzel v roke moj fantasticni iPhone 3Gs in poklical mojega dobrega prijatelja, serviserja pri uvozniku za Apple. Med cakanjem sem si preko najboljsega predvajalnika glasbe iPoda Classic zavrtel nekaj viz od Veselih Dolenjcev, ko mi je nenadoma pri moji elitni Accordki kicknil VTEC.

hysterical-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pri takšni prekoračitvi se lahko izreče tudi t.i. stranski ukrep, ki je začasni odvzem vozniškega dovoljenja. Tu ne gre za trajni odvzem oziroma je ta lahko kvečjemu posledica seštevanja kazenskih točk, če z devetimi novimi prebiješ magično mejo...

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
No, pa sem nazaj:) Preživel... Se je pa zadeva malce zakomplicirala. Ubisatvu bi me moralo obravnavati sodišče v Kranju, ker pa sem jaz še vedno prijavljen v LJ so zaslišanje odstopili sodišču v LJ. Sodbo pa še vedno da sodišče v Kranju. Tako,da bodo sedaj moj spis poslali v Kranj, oni pa me obsodijo. Sodnica v LJ pa mi je povedala, da bi me obsodila minimalno glede na ZVCP kar pomeni 300€, 9 pik in 1 mesec odvzema:( Tako, da to lahko pričakujem tudi iz Kranja. Lahko bi se izognil odvzemu, ampak bi bila denarna kazen večja, kar pa je zame brez veze:) Izpit mi bo šou po gobe lih tam nekje okol novga leta, tko, da bom lahko brez skrbi povsod nažgan, moj največji prijatelj pa bo vlak al pa taxi:)

Nosiš svoje fetiše na tablo, folk naj se pa briga zase?
hysterical-1.gif

Vedno boš easy tarča. Vsak v 10ko zadane z vsakim komentarjem glede maca (honda je pa itak ikona). Humor ti ni jaka strana, samokritika še manj.

Komentar je bil smešen -pika, boš že preživel
wink-1.gif
Ni bil namen privoščljivost za kazen.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Joke model, brez zamere.. ni letelo na temo..

Vsaj 18 pik nisi fasal pa permanentni odvzem, tudi to je neki..
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Meni se samo dozdeva, da "švicava" za isto firmo... In da smo pred kratkim skupaj "nazdravljali" uspešen zaključek (afriškega) projekta.. :D

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
...boš hmal pogruntu, kdo je, ko se ti bo 1x samo pc ugasnu, in boš mogu najprej za litrco dat, pol ti bo pa čudežno začel naprej delat...

Znamo mi njega...
evil.gif

Kdo si pa ti?

grin1.gif