T-bone

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj super teh 400g ampak kaj ko moram pol it še po poti domov na hamburger
smile-1.gif
 

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Ne vem. Pri kolegici sem videl ene slike in slišal tudi hvale.

Edit: evo slike
149991_1723449245226_1208214080_1967293_5290558_n.jpg
 
Nazadnje urejeno:

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako je v tem wild west Salonu? Sem vedno mislil it probat.

Jaz sem bil v petek tam. Maznil sem 600 gramskega T-Bončka za šalo:) Se ga je dalo pojest, amapk tam ga ne bom več jedel. Meso ni bilo uležano, pripravili pa so ga z nekimi mehiškimi začimbami, ki so mu totalno uničile okus. Skratka, kr neki...
 

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
V Kavalu , še lazanje ne znajo narediti brez da bi noter nafilali "smrdljivo" meso, ki mu je rok trajanja že potekel.
Ampak , verjetno je bil florentinc dobro, zelo dobro uležan, a ne.
evil.gif


Pri meni je zaradi zgoraj opisanega, Kaval že dolgo črtan s seznama "gostiln" na katere bi se na parkirišče pripeljal, kaj šele kaj druzga. Žal nisem edini.
 

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Kupil T-bone v Leclercu.Na videz lep kos mesa,samo popolnoma neuležan,od zelo stare krave.Komaj sem ga prežvečil.Tisto,kar imajo v Sparu(roastbeef in t-bone) je za Leclercov steak znastvena fantastika....
 

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Saj vem, da so v tej le temi že naštete menze, ki imajo tole čudo od mesa, ampak a bi se našla prosim dobra duša in jih naštela še enkrat? Nisem še v življenju probal tega čuda, pa ugotavljam da zamujam izkušnjo
wink-1.gif
ne bi pa rad dobil slabo robo za junfer uničit ...

Pa zanima me kako negovat meso, da je pravo za tele podvige? Zanima me pa predvsem zato, ker pri naši hiši čoknemo junca ali dva na leto in imam na razpolago domače meso, direkt iz klavniške hladilnice ...

Blagodaram vnaprej
 

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Restavracija PETRIN, ne moreš zgrešit (Ljubljana - Zelena Jama)! Na poti iz restavracije, pa imaš nasproti še mesnico PETRIN, da za domov kupiš BIFTEK za "jedino" pa T-Bone za poglavarja!
 

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Fino, hvala. Viš, iz (mislim vsaj) prve strani tele teme je blo razumet, da je Petrin samo mesnica. Al pa sem jaz lolek nepismen ...

Je pa dober predlog; močnejša polovica res konzumira biftek, za steak se pa še pogajava ;-)
 

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Ammm ..., tale Petrin mi ne da miru že nekaj časa. Danes mi je pa potegnilo (jp, tudi v drugih stvar sem bolj črnogorske sorte); naša je par let nazaj hodila malcat v to restavracijo. Sem glihkar preveril. In govorimo o župančičevi jami in ne zeleni. Menda je razlika ...