Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Vse lepo in prav ampak kakšen je pa kaj "trg" v SLO? Vse se mi zdi, da gre bolj za zanesenjake in sladokusce kot da bi šlo za resno povpraševanje ... Res pa je tudi, da najbrž tud v USA ne da 200 dolarčkav glih vsak klošar ...
Ampak me res zanima kakšen bi bil potencialen trg pri nas.
Ker mesa bi se našlo kar nekaj. Danes ni krava (kot meso) vredna nič ...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pa še en link tako malo "za gušt"..., Peter Luger, en najbolj priznanih steak house-ov na svetu, pošilja dry-aged mesovje tudi po pošti...
klik za cene
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Nobene potrebe ni, da bi dry aged stak stal 200 USD. Tam nekje max 100-120% več kot navaden neuležan iz štacune je čisto dovolj. 40% izgubi na teži zaradi izgube vode in obrezave, plus nekaj za delo ...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
http://www.google.si/images?hl...676&bih=849
Najdi eno pasmo...lohk tud mal mešančka meni so prav lepi.....kaj šele slike ko so v kosih.
Povprečen Slovenec obrajta zažgano nabodalo in 3x prepečene čvapeCitat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Sicer pa nisem spraševal za trg v tem rangu, sprašujem za trg stejkov na sploh. Še vedno imam občutek, da je to bolj stvar sladokuscev in obrobna zadeva. Večinoma ljudje pri nas ne obrajtajo rožnate pečenke. Seveda se lahko motim ...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Povprečen Slovenec obrajta zažgano nabodalo in 3x prepečene čvapeCitat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Sicer pa nisem spraševal za trg v tem rangu, sprašujem za trg stejkov na sploh. Še vedno imam občutek, da je to bolj stvar sladokuscev in obrobna zadeva. Večinoma ljudje pri nas ne obrajtajo rožnate pečenke. Seveda se lahko motim ...
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Imam še en predlog.Ali je kdo že poiskusil steak iz Hofra.Kila je cca.15 eur,je zmrznjen,dva kosa po 200g.Res je da je iz stegna govedine iz Brazilije.Meni je bil boljši od slovenske neuležane pljučne.
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Imam še en predlog.Ali je kdo že poiskusil steak iz Hofra.Kila je cca.15 eur,je zmrznjen,dva kosa po 200g.Res je da je iz stegna govedine iz Brazilije.Meni je bil boljši od slovenske neuležane pljučne.