T-2 vprašanje

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Eno vprašanje imam :)

Že pre novim letom so začeli po ulici kopat kanale za T2 optiko ... potem je nastopila kriza, jarke so nekako zabetonirali in odšli ..od takrat dalje ni več nobenega blizu ...

Kjer pa je cesta prekopana, je na dveh mestih beton že ven padu in so ostale kar dobre luknje ... Komu sporočiti to "okvaro"? Odpravi te napake ta, ki je kanale kopal? Ali morejo prebivalci sami?

(je pa to v predmestju Kopra, 3km)

LP
Pokliči na Gratel ali prijavi v T-2 poslovalnici. Vsekakor morajo popucati!

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
OK, hvala za info ...

Bom kar T2-ju jutri sporočil
cool-1.gif

LP

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
NN ni bila nobena provokacija sam sem enkrat spraševal nekaj o modemu in je bla tema takoj zakljenjena ko pa je bla tema na novo odprta glih zarad modema sem to izpostavu na tej odprti temi in pok ban. Rad bi vidu v živo tega domišljavca za en konkreten pogovor.
Kakor pa vidiš osebno kolk raznoraznih problemov je v vezi z T-2 ponudbo pa bi si lahko sami(T-2) ustvarili en forum, in ne bi bilo potrebno, da se en tip katerega je privat postavu si forum zari dolgčasa ki nima kaj drugega počet izživlja na tem forumu.
Drugače pa vsaka čast NavadniNimdi pa tudi drugim kateri so na tem forumu iz strani T-2-ja, ker so že dost stvari zrihtal kjer je njihova uradna strokovna moč odpovedala.
Lp

Nazadnje urejeno:

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Ne vem kaj šimfate čez t2 neuradni forum. Kadar so bile težave so vedno pomagali, tko da ne vem kaj vas moti. Večji smeh je siolov forum, tam je pa res tema.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Si pa frišek, nimam kaj spraševat sem glih kar urejal svoj post k si ti spet napisal na moj post.Samo sem se oglasil in sem moral napisat na že enkrat prej objavljen post k si napisal nekaj v vezi da nič ne brišete al nekaj takega.
Poglej prejšni moj post si pohvaljen z moje strani drugač nimam zaenkrat nobenih težav.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Aha, vidim, da si dopolnil svoje text. Namen, da na un forum hodimo je samo ta, da pomagamo, če ima kdo težave ali vprašanja. Konec koncev se je treba za firmo, ki daje kruh, potruditi z vso močjo, to pa pomeni pomagati uporabnikom, ki plačujejo za storitve.
cool-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Povej naravnost: "Živim od administriranja in podpore uporabnikom, to je moj kruh, za to me plačujejo. Forumi so ened izmed komunikacijskih poti."

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
@Laser repliciral sem na splošno ne tebi.

Meni je super da lahko vse težave odpravim na forumu, če je pa NN plačan za to al pa ne pa mene čisto nič ne briga.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Povej naravnost: "Živim od administriranja in podpore uporabnikom, to je moj kruh, za to me plačujejo. Forumi so ened izmed komunikacijskih poti."
To bi bilo neresnično. Delam čisto druge stvari. Na forumu pa pomagam v frej cajtu (eni gredo na cigaret pred bajto, jaz sem pa nehal pred par leti in grem na forum).
wink-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Evo, toliko o zaklepanjih:

Re: Nedelovanje določenega programa
Napisal/-a Navadni Nimda » 17. jun 2009 ob 18:17

Nočem, da se norčujete iz ljudi na HelpDesku.

Zato tole temo slovesno zaklepam za ene pol ure!

Skratka, kakor se komu sprdne, ker ne morejo prežvečiti kritike na svoj (T-2) račun, sami papki.

Antonio

Pripravnik
21. avg 2007
125
0
16
43
Nekje v daljavi
Eno vprašanje....mogoče je že kje tukaj notri, ampak je malo preveč strani, da bi jih vse bral.

Sem nov na T-2 in me zanima, kako imate sliko preko HD sprejemnika(HDMI priključek). Meni napreč ne noče potegniti čez cel ekran in so samo HD in še ene par kanalov, ki mi kažejo sliko čez cel ekran. Auto wide imam kar zamrznen in je na ekranu skozi nastavljen na 16:9 in mi gre malo na živce, da gledam tako sliko, ki imajo pri straneh črne robove, slika je pa zelo majhna. Ima še kdo tako in če, se da to odpraviti. Na sprejemniku imam naštimano na 16:9 format slike.

Hvala

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Ker vmesnik? Motorola, Amino?

INFO: - pride par novosti, predvsem za uporabnike na Amino vmesnikih....
wink-1.gif

Napovedani dogodki

Dne 28.6., med 0:01 in predvidoma 2:00, bo prišlo do daljše (do 2-urne!) prekinitve v delovanju storitev televizije, zaradi nadgradnje sistemov. V tem času ne bo možno gledati televizijskih programov, uporabljati videoteke, in snemalnika ter večine funkcij Avditorija. (Opomba: prvotno je bil ta vzdrževalni poseg napovedan za 25.6.)