ksz
T-2 uradno zavaja svoje uporabnike in javnost. Slednje je razvidno z obvestila z njihove spletne strani:
link:
http://www.t-2.net/?ctxID=001865&funcID=1
"Mediasetovi TV programi
Do odprave napake bo zajem Mediasetovih programov potekal preko alternativnega
vira, kar pomeni, da bodo kanali delovali, vendar bodo nekatere oddaje zatemnjevane."
Če navedeno na hitro prevedem v vsem uporabnikom razumljiv jezik:
"Ker črpamo signal s satelita kjer Mediaset že na svojih uplinkih(oddajanju) zatemnjuje določene vsebine, nimamo in ne moremo imeti nikakršnega vpliva na slednje, kar je tudi glavni razlog da imate uporabniki pogosto temem ekran na Mediaset-ovih programih ."
Alternativni ali ne alternativni vir, v vsakem primeru je enak - en in isti - satelit, ki je neodvisen od delovanja T-2 tehnične opreme.
Temu očitno rečejo tehniča napaka. Ali so že pred Golobičem odkrili da je napaka - laž?!
Nekaj nezadovoljnih komentarjev z neuradnega T-2 foruma, ki potrjujejo tezo da ne govorim v prazno:
"Sem uporabnik, ki pretežno ima T-2 za ogled MotoGP na Italia1. MotoGP na Italia1 že najmanj en mesec (dve dirke sigurno, eno pa nisem bil doma) ne dela. Tista gospodična, ko jo kličem ob temnenju pa mi odgovarja, da se napaka trenutno odpravlja. Kaj odpravljajo napako en mesec ???? Za nastavit setelitsko in receiver rabiš 1 uro z biro v red. Kje je backup ?
Oni nas primorce ne razumejo da Meda in Regio so zakon komentatorji in večinoma T-2 zberejo zardi netemnenja mediasetovih programov.
Če se to ponovi še naslednji weekend (Muggielo), bom resno razmisli na prehod kabelskega operaterja.
Sramota, da v enem mesecu še vedno niso odpravli napako. Po mojem mnenju je kaj narobe s pogodbo Mediaset in nam ga malo na suho..."
"Kvakifikacije motogp na italia1 spet tema Se mi je kr zdelo, ker včeraj zjutraj je bil Rete4 tudi črn.
Ma kaj res se ne da nič naredit v 2 mesecih
Verjetno niso plačali in nimajo podpisane pogodbe z Mediasetom in nas nategujejo na dolgo in po čez.
Tehnični prpoblem ne moreš odpravljat 2 meseca, halo ?!!!"
"Ne vem, če je to v navadi, da nekaj ne dela in se odpravlja napaka 2 meseca.
Za mene to ni sprejemljivo. Ne dela samo čez vikend, ampak tudi čez teden.
T-2 je potrebo prijet za bale, naj nam zagotovi kar je bilo obljubleno in za to kar plačujemo."
Če kdo od oranžnih misli polemizirat, naj navaja samo težke protiargumente. Zrak je že dovolj zmešan.