Citat:
Narodnjak ne zavajaj radovedne mladine
Seveda se da ampak:
najprej je treba vedeti kam prikljuciti kabel,
protokol preko katerega se konektas,
IP naslov modema(ki ga uporabnik ne more videti in vedeti),
racunalo za konekt mora imeti pravi IP,
Up. ime za login,
Password za login
In ko imas vse to se lahko konektas in potem vidis,da ne vidis nic uporabnega in en grd graficni vmesnik(ocitno ni namenjen sirsi populaciji)
Tvojo trenutno sinhronizacijo ti lahko povejo na HD (OK lahko vidis ce si zadovoljivo postavljen)
povejo ti lahko tudi tvoj SNR (kaj je to)
Lahko ti povejo se marsikaj a si s tem ne bos prav dosti pomagal
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
Sicer pa vidim, da ti rajši pišeš kaj bi "vse moral" narediti, kot pa da bi v tem času napisal kako... vzame ti isto časa.
Iz tega sklepam, da najverjetneje delaš na T-2 in so vam šefi prepovedali dajat takšnih informacij...
Ja, ja, prav je tako... lepo šefe ubogat.
Tudi sam sem imel enako zgodbo. upload je bil pa vedno manjši. S časoma sem iz 10/2 pristal na 10/0,7. Seveda nisem polno plačeval, isto dopisi.. pa nič. Tudi milijon obljub, da bodo uredili ter poklicali.. nikoli nič.Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
...bi te kar tukaj pobaral...Naročnik T2 sem že kar nekaj časa, vendar je bila do pred par meseci storitev katastrofalna. Sedaj je OK, vendar sem sedaj dobil opomin pred izklopom. Zakaj? Zato ker nisem mesečno plačeval polne cene ampak nižjo - primerno storitvi kot so mi jo nudili! Seveda sem vsako zmanjšano plačilo PISNO! utemeljil, s strani T2 pa ni bilo odgovorov. To se je vleklo kar nekaj časa. Seveda sem poskušal priti v stik tudi preko telefona, vendar dalje od čistilke nisem prišel (to se da preverit, saj se pogovori snemajo). Včasih so si vrli operaterji vzeli celo moj GSM, češ da trenutno ni nikogar in da me bodo poklicali nazaj - to se seveda ni zgodilo - da se preverit izpiske!!! Se pa je pred nekaj meseci nacrtal fant, nekaj pomeril, pokomentiral o profilih - češ da nismo na ta pravem in da hitrosti za katero smo se v startu dogovorili itak ni mogoča. Halo, ravno zaradi tega sem šel na T2. Predlagal je nižjo hitrost, ki sedaj dela zadovoljivo!!! To jim tudi plačujem. Vtli župniki pa so se sedaj spomnili, da bi oni imeli denar za nazaj - naj povem še 1* da nisem plačeval polnih položnic, ker hitrosti dogovorjene niso dosegale 50 % dogovorjene...
Tudi to je T2!!!
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a ste mel kšna dela zadnje dni pri vas? ker mi je net nonstop prekinjalo.