T-2 vprašanje

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.326
301
83
39
Ljubljana
In mu boš vse to ti povedu?
grin1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:

Narodnjak ne zavajaj radovedne mladine
wink-1.gif

Seveda se da ampak:
najprej je treba vedeti kam prikljuciti kabel,
protokol preko katerega se konektas,
IP naslov modema(ki ga uporabnik ne more videti in vedeti),
racunalo za konekt mora imeti pravi IP,
Up. ime za login,
Password za login

In ko imas vse to se lahko konektas in potem vidis,da ne vidis nic uporabnega in en grd graficni vmesnik(ocitno ni namenjen sirsi populaciji)
evil.gif

Tvojo trenutno sinhronizacijo ti lahko povejo na HD (OK lahko vidis ce si zadovoljivo postavljen)
zmaga.gif

povejo ti lahko tudi tvoj SNR (kaj je to
17758-icon_confused.gif
)
Lahko ti povejo se marsikaj a si s tem ne bos prav dosti pomagal
grims-1.gif

Robert... ne vem po čem lahko na forumu sodiš leta. Bi bil prav vesel, da mi izdaš svojo skrivnost, potem pa se takoj včlanim na kakšen bolj ženski forum in akcija
grims-1.gif

Sicer pa vidim, da ti rajši pišeš kaj bi "vse moral" narediti, kot pa da bi v tem času napisal kako... vzame ti isto časa.

Iz tega sklepam, da najverjetneje delaš na T-2 in so vam šefi prepovedali dajat takšnih informacij...
10.gif

Ja, ja, prav je tako... lepo šefe ubogat.
priden.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
Sicer pa vidim, da ti rajši pišeš kaj bi "vse moral" narediti, kot pa da bi v tem času napisal kako... vzame ti isto časa.

Iz tega sklepam, da najverjetneje delaš na T-2 in so vam šefi prepovedali dajat takšnih informacij...
10.gif

Ja, ja, prav je tako... lepo šefe ubogat.
priden.gif

Lahko bi napisal tudi kako AMPAK kaj hitro bi prislo do povecanega stevila napak in menjav modemov-verjetno bi vsak mulc hotel gledati in preizkusati-spotoma bi kaj zaj.. in potem bi sledil racun za 182 eurov,...
13.gif

Noben sef mi ni prepovedal dajati teh informacij ven zato,ker mi jih tudi ni dal-dobil sem jih po "sivi poti",ker me pac delo zanima in moram za vsak del vedeti kako deluje (ceprav mi ne bi bilo treba)
wink-1.gif

BDW: sorry,ce sem te uzalil z "radovedno mladino"-tudi jaz nisem vec rosno mlad
tongue-1.gif

@Narodnjak-Ne ne bom izdal nic od navedenega zgoraj-brez skrbi
wink-1.gif

Imam prevec rad sedanjo sluzbo in se bolj delo
cool-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
ok, ni problema... zgleda, da bom tudi jaz moral poiskati takoimenovano "sivo pot" drugje, ne pa tukaj.

lp, Aleš

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ni mi jasno zakaj bi potreboval dostop do modema, saj si tam preko ne moreš nič pomagat... Če imaš kak problem javi na ustrezno službo! Ne pa nekaj "sprobavat"...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Saj ni problema, ampak sem pač takšen, da bi za vse kar imam v bajti rad vedel kaj točno je in kako deluje... Pri Siolu ni bilo problema, ker je bil tisti vmesnik neke vrste router, če pa pravite, da je ta zadeva nastavljiva samo za T-2 in da ni nekih posebnih nastavitev, se predam
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

a je max upload odvisen tudi od vrste varnosti ki jo imaš pri T2? ker jz mam 10/2 vdsl, srednja varnost, upload pa samo 125KB/s
crazy1.gif
še nikoli nisem videl da bi imel več kot toliko

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ni odvisno od varnosti... Kam si pa uploadal? Poskusi na več strani oz. naredi kakšen speedtest in če ne pokaže več, pokliči na HD da pogledajo kako je s tvojo linijo!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
za torrente gre. tisti speed testi ( na strani od T2) pa tut ne pokažejo kej preveč dobrih cifer: download mi pokaže tam okoli 9000kbps upload pa tam od 900-skoraj 1000 kbps. torej download mi dela BP, upload pa samo polovično.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...bi te kar tukaj pobaral...Naročnik T2 sem že kar nekaj časa, vendar je bila do pred par meseci storitev katastrofalna. Sedaj je OK, vendar sem sedaj dobil opomin pred izklopom. Zakaj? Zato ker nisem mesečno plačeval polne cene ampak nižjo - primerno storitvi kot so mi jo nudili! Seveda sem vsako zmanjšano plačilo PISNO! utemeljil, s strani T2 pa ni bilo odgovorov. To se je vleklo kar nekaj časa. Seveda sem poskušal priti v stik tudi preko telefona, vendar dalje od čistilke nisem prišel (to se da preverit, saj se pogovori snemajo). Včasih so si vrli operaterji vzeli celo moj GSM, češ da trenutno ni nikogar in da me bodo poklicali nazaj - to se seveda ni zgodilo - da se preverit izpiske!!! Se pa je pred nekaj meseci nacrtal fant, nekaj pomeril, pokomentiral o profilih - češ da nismo na ta pravem in da hitrosti za katero smo se v startu dogovorili itak ni mogoča. Halo, ravno zaradi tega sem šel na T2. Predlagal je nižjo hitrost, ki sedaj dela zadovoljivo!!! To jim tudi plačujem. Vtli župniki pa so se sedaj spomnili, da bi oni imeli denar za nazaj - naj povem še 1* da nisem plačeval polnih položnic, ker hitrosti dogovorjene niso dosegale 50 % dogovorjene...

Tudi to je T2!!!

bonk.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
...bi te kar tukaj pobaral...Naročnik T2 sem že kar nekaj časa, vendar je bila do pred par meseci storitev katastrofalna. Sedaj je OK, vendar sem sedaj dobil opomin pred izklopom. Zakaj? Zato ker nisem mesečno plačeval polne cene ampak nižjo - primerno storitvi kot so mi jo nudili! Seveda sem vsako zmanjšano plačilo PISNO! utemeljil, s strani T2 pa ni bilo odgovorov. To se je vleklo kar nekaj časa. Seveda sem poskušal priti v stik tudi preko telefona, vendar dalje od čistilke nisem prišel (to se da preverit, saj se pogovori snemajo). Včasih so si vrli operaterji vzeli celo moj GSM, češ da trenutno ni nikogar in da me bodo poklicali nazaj - to se seveda ni zgodilo - da se preverit izpiske!!! Se pa je pred nekaj meseci nacrtal fant, nekaj pomeril, pokomentiral o profilih - češ da nismo na ta pravem in da hitrosti za katero smo se v startu dogovorili itak ni mogoča. Halo, ravno zaradi tega sem šel na T2. Predlagal je nižjo hitrost, ki sedaj dela zadovoljivo!!! To jim tudi plačujem. Vtli župniki pa so se sedaj spomnili, da bi oni imeli denar za nazaj - naj povem še 1* da nisem plačeval polnih položnic, ker hitrosti dogovorjene niso dosegale 50 % dogovorjene...

Tudi to je T2!!!

bonk.gif
Tudi sam sem imel enako zgodbo. upload je bil pa vedno manjši. S časoma sem iz 10/2 pristal na 10/0,7. Seveda nisem polno plačeval, isto dopisi.. pa nič. Tudi milijon obljub, da bodo uredili ter poklicali.. nikoli nič.
Odgovor na "opomin pred izklopom" pa sem zavrnil in poslal s povratnico, odgovorili bi naj v 14 dneh, pa niso. Čez več kot mesec dni dobim nazaj papir, da je kao vse OK. Vprašanje bi bilo, kaj bi bilo, če nebi poslal s povratnico. Ker očitno se običajna pisma vedno izgubijo pri njih.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
V kakšenm času T2 pripravi pogodbo če je optika že v hiši? In v kakšnem času dobiš IP-je? Rabim pa za firmo kjerbi moral biti fiksni IP.

Kakšna je pa kej telefonija preko T2? A je zadovoljiva? Mislim predvsem na kvaliteto. Št. ostane pa ista pri prenosu?

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
ali je res, če hočem prestaviti T-2 priključek na novo lokacijo (200 m razlike, sosednja ulica), moram prekiniti trenutno razmerje, in potem ponovno zaprositi za novo pogodbo? Kaj se zgodi z modemom in TV-vmesnikom? In spet naj čakam slab mesec?

Ne bi bilo lažje, tako za T-2 kot za mene, da se samo spremeni lokacija? Saj sami vidijo, če je na novi lokaciji možen priklop.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
GAS: Če so ti Gratelovci že napeljali fiberčke v prostore, potem T-2jevci pridejo kmalu za tem. IP telefonija T-2 dela popolnoma spodobno in brez posebnosti. Za prenos številke dobiš poseben obrazec, ki ga moraš podpisati. Prenos cifre traja 12 delovnih dni.

Alko_MAN: parice so od Telekoma in taka pravila je postavil. Tukaj nimaš kaj. Razmerje lahko preneseš tako, da imaš T-2 na stari lokaciji do dneva, ko dobiš T-2 na novi. Tole moraš urediti z administracijo, povej, da bi se rad prestavil.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
dons dubu TV in morm pohvalt vašga monterja Jureta
zmaga.gif

me pa neki zanima glede vaše TV. neki časa sm gledu tv, potem sm kabl iztaknu iz modema ker sm ga drugače napelu in potem neki časa glas ni delal. slika ja, glas pa ne