T-2 vprašanje

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Danes sem videl v bloku plakat T1 za optiko, da pridejo naslednji teden.
Kako imate to sedaj s T2 narejeno - če pridete še vi, vlečete svoje kanale po steni ali lahko daste v obstoječe od T1.
ker bo Vič bolj pozno na vrsti s strani T2.

LP
peter

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
"Nacionalni operater mora odgovor na poizvedbo poslati najkasneje v roku 3 delovnih dni. V primeru pozitivnega odgovora bo T-2 pri nacionalnem operaterju takoj naročil preklop vašega priključka na omrežje T-2. V skladu s pravili nacionalnega operaterja lahko ta izvede preklop v 12 delovnih dnevih od prejema naročila. T-2 bo aktiviral priključek takoj po preklopu. Prizadevali si bomo, da bomo pri nacionalnem operaterju izposlovali skrajšanje prej navedenih obdobij"

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja to je uradno. kako je pa v praksi? ker ne bi rad čakal na priklop 2 tedna. kar se mi zdi bedno, sploh pa v takih časih

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Danes sem videl v bloku plakat T1 za optiko, da pridejo naslednji teden.
Kako imate to sedaj s T2 narejeno - če pridete še vi, vlečete svoje kanale po steni ali lahko daste v obstoječe od T1.
ker bo Vič bolj pozno na vrsti s strani T2.

LP
peter

Na zalost tega ne morejo/ne smejo.

Se pa dogaja v Postojni, da T1 tako krade "kanale"
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ja to je uradno. kako je pa v praksi? ker ne bi rad čakal na priklop 2 tedna. kar se mi zdi bedno, sploh pa v takih časih

Tko tudi je v praksi, TS ne komplicira več tok.

Sicer pa, ti si do preklopa še pri svojemu dosedanjemu internet ponudniku.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
"Nacionalni operater mora odgovor na poizvedbo poslati najkasneje v roku 3 delovnih dni. V primeru pozitivnega odgovora bo T-2 pri nacionalnem operaterju takoj naročil preklop vašega priključka na omrežje T-2. V skladu s pravili nacionalnega operaterja lahko ta izvede preklop v 12 delovnih dnevih od prejema naročila. T-2 bo aktiviral priključek takoj po preklopu. Prizadevali si bomo, da bomo pri nacionalnem operaterju izposlovali skrajšanje prej navedenih obdobij"

to ne drži

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
nene pa zanima kaj se dogaja danes ker ste na obe telefonski nedoseglivi in se uporabniki ne moremo pozanimat zakaj nič ne dela.. vprašanje leti na t2 mojstre..

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
fino zakaj pa potem ne dela v kamniku?

Po celi Sloveniji so težave!
Recimo sedaj optika v Šiški dela, Dravlje pa občasno.
Bo za počakat da zrihtajo
crazy1.gif

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Danes deluje vse ok, vsaj pri meni, včeraj je bilo pa celo omrežje down!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kaj če menjam internet in grem na T2, lahko imam še vedno ISDN od Telekoma? Zakaj so eni rekli,da pol ko greš na net ne dela tel. linija?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Zato ker ponavadi res to non stop drka. Jaz imam zdaj tako priklopljeno, da ko sem na netu imam kabel direktno samo do modema in naprej v router..., ko pa rabim telefon, odklopim iz modema in gre v splitter in telefon...