1.) KnoppixCitat:
Uporabnik Cash pravi:
Windowse imam stare cca. 2 leti (instalirane par mesecev nazaj), brat pa ma najnovejše. Mislite, da bi bil morda to vzrok, morda kake nastavitve mrežne.......hmmmmm...jst res ne vem, kaj bi lahko poštimal še?
Pa še to, a se da kje naštimat, da bi bilo na enem računalniku polovico downloada in na drugem druga polovica in čez to polovico ne bi mogel iti?
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Pozdravljeni
Ok, stvar je taka, da sm jaz zdj dobu T2 in seveda o paketu 20/1 ne smem niti sanjat.
Pa še to, a se da kje naštimat, da bi bilo na enem računalniku polovico downloada in na drugem druga polovica in čez to polovico ne bi mogel iti?
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Da nima slučajno tistega problema, ko sem ga jaz mel in ma zato na 10... Meni z 100 notebook ni hotu se povezat...
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Nič nisem preklapljal. V bistvu sploh ne vem, kaj je to full duplex.Jst sm sam naroču monterju, da naj uštima na obeh računalnikih, me pa žal ni bilo doma, ker sem bil v službi. Pač, sam poklical me je in mi povedal, da je downloada
18.6 - 19 in sm reku, da je v redu.
To naložiš in testiraš mrežo.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Knoppix - kaj si mislu s tem programom, ker v googlu mi napiše sam nek v povezavi s Linuxom