T-2 vprašanje

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Človek samo ti si res bolestno obseden s tem T-2
stupid-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
stupid-1.gif

Zgoraj je prilepil nekaj o dveh drugih ponudnikih (mobilne telefonije), res ne mores reci da je z enim "obseden".

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
stupid-1.gif

Zgoraj je prilepil nekaj o dveh drugih ponudnikih (mobilne telefonije), res ne mores reci da je z enim "obseden".

Poglej si celo temo in njegove prispevke na temo T-2. Daleč od tega, da bi bil T-2 idealen in da je vse OK, ampak a ni smisel takih tem bolj to, da se napiše nove storitve, rešuje težave in ne konstantno lepljenje enih člankov o finančnem položaju podjetja, ki ne pripomore k ničemer
confused-1.gif

SIcer pa ni on edini v tej temi, pa tudi druga skrajnost ko nekdo samo hvali določenega operaterja, ni nič boljša
crazy1.gif
Malo več objektivnosti enim ne bi škodilo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem lenoba in nimam casa/volje iskati take informacije, ce pa slucajno nanjo naletim, pa vseeno preberem - ces morda je kaj pomembnega - zato me ne motijo. Morda bi bilo boljse, ce bi bile v loceni temi ? A potem bi tema hitro poniknila na dno foruma, pa se je nikomurne bi ljubilo iskati in bi bili spet na istem ...

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Zanima me, zakaj več ne dela tipka BACK na daljincu vmesnika Motorole za preklapljanje med zadnjima dvema programoma. Signal je poslan vmesniku, ker zasveti rdeča lučka, zgodi pa se nič. Pred časom je to še delalo...

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

In če gre T2 res v stečaj ... kaj bo potem z uporabniki? Ostane potem samo še Telekom ... kjer pa te lepo recimo zavrnejo, ker si šel prej stran od njih, v najboljšem primeru pa izgubiš vse "popuste", ki jih imaš pri Telekomu. Vprašanje je, če se to splača, čeprav z zadnjo podražitvijo SIOLa in z vsemi popusti niso več konkurečni v mojem primeru (prej so recimo še bili).

zzz333

Pripravnik
12. jan 2010
202
0
16
nič se ne bo zgodilo z uporabniki. novi ponudnik ki bo prevzel T-2 uporabnike bo moral vsem uporabnikom zagotavljat isto storitev za katero so podpisali pogodbo pri T-2. dokler uporabnik sam ne prekine pogodbe.

vsaj jaz mislim da je tako
sprasujem se.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113
Citat:
Uporabnik zzz333 pravi:
nič se ne bo zgodilo z uporabniki. novi ponudnik ki bo prevzel T-2 uporabnike bo moral vsem uporabnikom zagotavljat isto storitev za katero so podpisali pogodbo pri T-2. dokler uporabnik sam ne prekine pogodbe.
Ampak saj novega ponudnika / prevzemnika ni?
sprasujem se.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Kaj paničarite! Edino, kar lahko uporabnike T-2 doleti je, da se Zvonov lastniški delež, na katerem imajo banke hipoteko, spremeni v lastniški delež bank. Torej da banke postanejo lastnice T-2.

Telekomunikacijsko podjetje pa je nekaj vredno samo v primeru, da mu njegovi naročniki mesečno nosijo cekinčke. Strošek za pridobitev nove stranke je velik in ne verjamem, da bi kdorkoli o tej zgodbi, ki ve kaj o kapitalizmu, prekinil storitve obstoječim naročnikom. Za (morebitne) prevzemnike premoženja je delujoče podjetje s prihodki veliko več vredno kot nedelujoče žice in tistih par nepremičnin.