T-2 vprašanje

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Zdravo,

jutri dobim PSTN priključek od Telekoma (mi pridejo priklopit v Medvode) ker ga še nimamo (na novo priseljeni) v bloku in me zanima, koliko časa se čaka za priklop na T2 ponudbo?

Mi bi prenesli razmerje iz Telekoma na T2 in pri Telekomu prekinili. Pri T2 bi vzeli brezčasni VDSL T3 (torej samo internet 10/2 MB in pa TV z shemo L). Telefona domačega ne rabimo.

Koliko časa se časa? Baje sem slišal pravit, da tudi več tednov oziroma en mesec - a se da to kej pospešit? Internet nujno potrebujem zaradi faxa itd....

Hvala in lp

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
A kdo kej ve, kako bo s pop-tv-jem po 11. novembru? Kolikor vidim tukaj bo očitno pop-tv, kanal a in pop brio odslej na voljo za 5 eur na mesec (glede na to, da piše, da so v paketu trije programi)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
A kdo kej ve, kako bo s pop-tv-jem po 11. novembru? Kolikor vidim tukaj bo očitno pop-tv, kanal a in pop brio odslej na voljo za 5 eur na mesec (glede na to, da piše, da so v paketu trije programi)
Ne mešaj Pop TV A Kanal in Pobrijo s POP PLUS.
3 x POP PLUS
POP PLUS 1
POP PLUS 2
POP PLUS 3

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz

http://www.t-2.net/?ctxID=005a65&funcID=1
cheer.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Banke upnice v zadnjih mesecih že več kot 60-krat preložile plačevanje glavnice in obresti za več kot pol milijarde evrov posojil, ki jih holding ne more vrniti. "Ne bomo več čakali," napovedujejo bančniki.

Bi bil čas!