T-2 vprašanje

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Udbomafija pač
evil.gif
Kaj pa lahko od 15 letnih mulcev pričakuješ če ne znajo prenest kritike.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Ne resno, kritiziral smo pač TV programe in ne morejo tega prenest....ratal so kot SLO-FILESHARING......kjer si po svoje razglabljajo pravila...

Šment, še tukaj bolj "serjem" pa nisem banan razen kakšen tedenski dopust
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Problem vsega skupaj je vodenje firme ( T-2). Pač zaposlijo same mlade, ker te je najlažje podkupiti z malce višjo plačo, da lažejo folku. Samo se z leti zavedaš, da laž ima kratke noge in te to tepe v naslednji službi ( če greš delat tja, kjer se seveda zahteva poštenost).

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Poanta najemanja mladih je ravno v tem, da jih ni treba podkupovat s plačami. Ponavadi jim zadostuje kaka besedna manipulacija ali dve in podobne malenkosti, na katere strarejši in izkušenejši več ne grizejo.
smile-1.gif

Drug problem je, da se niti ne zavedajo, da ga serjejo, ker so imeli priložnost videti le en svet. In vse posledično vidijo v tej luči. Skratka referenčna točka za ocenjevanje jim je napačna.

peon

Zelenc'
2. maj 2010
7
0
1
ClAy, Jado, laser, janezpesec in ostali, ki se ne znate obnašat na forumih: ni vam treba nič jokat tu na Alter.si, kako se vam je na Neuradnem T-2 forumu dogajala krivica... raje se vprašajte, kako lahko na tisoče uporabnikov tam mirno sodeluje in je na forumu že leta brez enega samega opozorila? Pač, težaki ste in težaki boste. Samo ne se sprenevedat, da ste bili banani zaradi kritiziranja T-2, ker to pač ne drži.

Nazadnje urejeno:

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
'peon' a si se prijavil tu samo zaradi tega kar si sedaj izustil tukaj. Kar tam ostani pa pihaj njim u ... morda si pa ti tisti vsemogočni tam.Drugače pa poglej na vašem forumu, če si me že omenil kaj sem napisal kakor se spomnil sem samo enkrat vprašal o modemu in je velecenjeni admin takoj zaklenil post drugič sem to omenil ko je bilo ponovno odprto v novi temi pa se je komar takoj nekaj napizdil nič ni bilo kaj posebnega.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
Citat:
Uporabnik peon pravi:
ClAy, Jado, laser, janezpesec in ostali, ki se ne znate obnašat na forumih: ni vam treba nič jokat tu na Alter.si, kako se vam je na Neuradnem T-2 forumu dogajala krivica... raje se vprašajte, kako lahko na tisoče uporabnikov tam mirno sodeluje in je na forumu že leta brez enega samega opozorila? Pač, težaki ste in težaki boste. Samo ne se sprenevedat, da ste bili banani zaradi kritiziranja T-2, ker to pač ne drži.

o še kako drži da so bili banani zaradi proti govorenja t-2 in sem sam tut en od njih..dokler hvališ t-2 si dober čim pa pohvališ kokurenco dobiš opozorilo ali pa te blokirajo...
uf-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik peon pravi:

Ni kriv Neuradni T-2 forum, ampak zahojena firma ( T-2). Če samo začnem, da so nam 3 lete obljubljali centralo, zakaj nočejo oz. zakaj se centrale ne nadgradi, je to poslovna skrivnost
bonk.gif
. Možno so tukaj prisotne podkupnine in je to poslovna skrivnost.
Pa to da so javno blatili celjskega župana in Telekom. Kaj takega si nebi mogli privoščiti na uradnem forumu. Nisem na srečo tam registriran in tudi ne bom. Ker se na tistem forumu ne da nič rešiti. In se strinjam, odkar ni več prisotnega NN je tam sama štala. Kolikokrat sem že klical na T-2 in zahteval enega malo bolj pametnega in ti to ne uspe. Pošiljaš pošto tja in nobenega odgovora in zakaj bi se znašal nad enim delavcem tam, ki mora lagati pod prisilo. In na srečo vem predobro kaj se z centralami dogaja, ker imam poznane na T-2ju ( 3je kolegi so tam zaposleni), pa se med sabo ne poznajo in ti povedo marsikaj.
Tisti uradni forum, pa tak zgleda imajo, da se pogovarjajo, kako se žgejo med delovnim časom
evil.gif

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Fanboy ostane fanboy. Zanimivo da se ti je zato ljubilo registrirati. Mimogrede, jaz na T-2 forumu nisem bil nikoli banan. Je pa dejstvo da je kvaliteta objav drasticno upadla pa ce ti je to vsec ali ne.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Da dobim nov IP kateri mac moram zamenjati?

MAC od WAN
MAC od LAN ta je ista kot SSID
MAC od mrežne, ki se uporablja za net

Na net grem preko routerja....in imam DHCP vklopljen.....dobim....NavadniNimda pravi, da spremenim WAN MAC?

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Da. MAC adreso, ki jo vidi T-2. To je na WAN portu ruterja.
Meni drugače zamenja IP tudi s spremembo "DHCP Client ID" adrese, MAC adreso pa pustim nedotaknjeno. Imam ruter od Jabuke.