T-2 draži in draži

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Probaj s sreco pri drugem ponudniku pa porocaj koliko mesecev bo tisti rabil, da te odklopi. Saj ene 3, 4 verjetno se imas na voljo ali si tudi ostalim ze dolzan?

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
kaj se pa danes ne draži???

Mi imamo pri Amisu in tudi nismo zadovoljni. Plačujemo krepko preko 50 eur na mesec, net je 10Mb na sek, samo nikoli ne pride preko 5Mb, krivo je kao zastarelo omrežje, upload je v ri*i, pač ADSL. Tudi pogoste izpade imamo in sem jezen.
Res je, da nisem v mestu, kjer je ponavadi dobro omrežje.
Mi na deželi smo čisto odrezani, vedno smo ta zadnji in imamo vse v razsulu, od vodovoda, telekoma, cest - same luknje (zadnjih 20 let se nič več ne rihta - kako nikoli denarja), šole propadajoče, pošta, trgovina vse nujno potrebno obnove, za nas velja: kaj je to pločnik?
2 otroka že zbilo iz šole.

grrr malo sem jezen in sem zabluzil

Nazadnje urejeno:

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
@slvn ni to glavni razlog...to je samo pika na i...samo sem dal za primerjavo kako je bil T-2 na začetku in kakšen je zdaj...včasih eni niso plačali po par mesecev skupaj in jih niso odklopli( kar seveda ni prav)..trudli so se za uporabnike koliko je bilo mogoče..so te nazaj poklicali,če si imel kakšno težavo, jo odpravili takoj,danes se jim jebe..ista pesem kot če kličeš siol ali pa telekom...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja to, da so zmanjsali stevilo opominov je prav mozno. Ce se ne motim so v prisilni poravnavi in so morali dolocene zadeve urediti. Neplacevanje racunov po vec mesecev je pac nedopustno. Tudi siol je izklapljal po mislim da 2 ali 3 neplacanih racunih.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
ja se strinjam da je nedopustno...in ti dam prav...samo nedopustno je tudi..da te zraven tega še opalijo za ponoven priklop 20€...kar je tipično odiranje..

.folk ki si je takrat izbral T-2, si ga je zaradi tega ker je bil najcenejši..in kvaliteten..v upanju da bo tudi tak ostal v bodoče...izkazalo pa se je ravno nasprotno...

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Instalacijo so v celoti izvedli monterjo T2, za katere verjamem da so vrhunski.
Bolj imam v mislih" šparanje" na drugih nivojih.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Brez pogovora s tehnično službo ne boš rešil teh težav.
Moraš pa biti vstrajen.
Pri meni je bilo celo tako, da sva se s tehnikom dogovorila , da sem vklučil vse priključene naprave.
Jaz sem sedel pred TV, on pa pred računalnikom v centru in sva komunicirala preko telefona ter opazovala kaj se dogaja s signalom.
Na tak način sva tudi rešila problem.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.281
6.107
113
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
ja se strinjam da je nedopustno...in ti dam prav...samo nedopustno je tudi..da te zraven tega še opalijo za ponoven priklop 20€...kar je tipično odiranje..
Moraš vedeti, da imajo z neplačniki tudi oni stroške. Tudi njim naprimer Telekom zaračunava priklope in odklope (cenik imaš na spletu).

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:

.folk ki si je takrat izbral T-2, si ga je zaradi tega ker je bil najcenejši..in kvaliteten..v upanju da bo tudi tak ostal v bodoče...izkazalo pa se je ravno nasprotno...

Ti bi očitno rad zastonj operaterja, če nočeš plačevati računov in pri tem upaš, da te bodo odklopili šele čez kako leto
evil.gif
Pri T-2 sem od samega začetka, ko sem prešel od izsiljevalskega Siola. Imam VDSL 4/1, ker mi linija več ne zmore. Slika na TV je vrhunska in tudi internet dela tipi-topi. Modem pa morda resetiram 1x letno.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja, sinhronizira se na 12 Mbit. In v nasprotju z nekaterimi, ki jamrajo, da jim provider ne zagotavlja plačane hitrosti, sem ravno včeraj nameril 4,5Mb DL in 1,4Mb UL.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
To imaš paket z variabilno hitrostjo? Če TV ugasneš, prideš s hitrostjo internet čet 10 Mbit/s? Glede na 50 let staro linijo na tej razdalji je to dobra hitrost, se mi zdi

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz sem 2600m od centrale ... VDSL 4/1 več ne gre, pa TV tudi ne
smile-1.gif
tako pravijo ...

Pri T2 sem že en lep čas ... deluje kot prvi dan, ko so priklopili modem ... nobenih težav ... niti modema ni treba reseitrat ...

Pri sosedi pa je 1x mesečno Siol clio na dvorišču
smile-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Kaj je to "reset modema"?

(T-2 uporabnik)

Reset modema je izklop napajalnika iz vtičnice,izklop napajalnega kabla iz modema,izklop na stikalu (če ga ima) - ponavadi se izvaja, če modem "zmrzne" - se ne odziva, ne dela internet,...
wink-1.gif