T-2 draži in draži

koliko

Guru
21. avg 2007
4.362
2.387
113
SV SLO
Enemu pri nas so prav tako odklopili internet, pa je naslednji dan povedal, da so bratje in sestre ter starši kar fajn ljudje in da se da z njimi kar lepo pogovarjat.
evil.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
A kar tako prekinejo pogodbo, po kateri dobijo vsak mesec 30-60 EUR?
Pa naj še kdo reče, da je kriza.
wink-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Samo ni imel dopusta dva meseca, pa tudi ce bi imel, nic hudega. Internet je imel vklopljen, placal ga ni. Bo odslej mogoce malo bolj vesten, ce ne ga bojo izklopili.
Kot kaze, bo nato menjal ponudnika, ki ga bo ob neplacevanju tudi odklopil. In to lahko ponovi mogoce 4x.

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Zanimivo da se taki "pacijenti" sploh upajo oglašat in potem še razlagajo, kako nima plačanega 3 mesece starega računa in so ga izklopili. Kam gre ta svet?

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Res je da T-2 ves čas draži. Se spomnite njihovih začetkov in njihove ponudbe in obljub (nobene vezave)?
Kaj pa sedaj?
Krambi kje si?

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Na strani jim pise:

Citat:
Poleg najnižje cene, je T-2 ugodnejši od drugih ponudnikov, ker:
Ni priključnine;
Ni časovne vezave;
Uporabnik dobi modem v uporabo kot del storitve;
Ni skritih stroškov!

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Kaj ste pa pričakovali? Da bodo cene znižali? Hahaha... Cene so nizke, dokler ne naberejo zadostno količino naročnikov, potem pa drap.... po žepu. Tako se to dela, dragi moji. Plus tega so še zmeraj poceni, edino kvaliteta jim vmes malo šepa, programi kockajo, ko je kaka zelo gledana stvar (tekma) pa še posebej.
smile-1.gif

V glavnem, sem mel T2, trenutno imam SIOL in oba sta nekje tam tam, mogoče je SIOL malce boljši... Osebno mnenje.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
seveda te komaj po 2 mesecih izklopijo..če imaš neplačana zadnja dva računa...če pa je še vmes kakšen starejši ( npr. neplačan zadnji in 3 mesece stari ), kar se pač lahko zgodi ob kupu položnic da pozabiš, pa ti pošljejo SmS in imaš teden dni časa da plačaš in če ne plačaš , te takoj odklopijo...

ne vem zakaj se to meni ne naredi... Če kakega računa ni celo kličem na firmo da se pozanimam, kako to...

kot so rekli ostali. Za vse si si kriv čisto sam. Če ne znaš plačevat računov imaš pa opcijo trajnika...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sploh ne vem kaj se komplicira, saj je tako vseeno, če mu odklopijo priključek po dveh mesecih, itak ga očitno ne rabi, če je na dopustu, pa še elektro jih bo najbrž prehitel, tako, da mu tako ali tako nič ne koristi
evil.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.980
769
113
Imam trajnik in nisem imel nikoli problemov z računi. A je to res tako nezaupljiva storite, da se potem take stvari dogajajo.
Ali radi vsak mesec vsak račun posebej plačujete (tisti, ki imate probleme)?

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
Kaj ste pa pričakovali? Da bodo cene znižali? Hahaha... Cene so nizke, dokler ne naberejo zadostno količino naročnikov, potem pa drap.... po žepu. Tako se to dela, dragi moji. Plus tega so še zmeraj poceni, edino kvaliteta jim vmes malo šepa, programi kockajo, ko je kaka zelo gledana stvar (tekma) pa še posebej.
smile-1.gif

V glavnem, sem mel T2, trenutno imam SIOL in oba sta nekje tam tam, mogoče je SIOL malce boljši... Osebno mnenje.

Siol boljši kot T2? Nenavadna teorija

Partnerka ima T2, in ti lahko povem, da ji modema praktično ni treba resetirati. Enkrat je bil izpad omrežja, ko so nekaj nadgrajevali in drugi primer je bil, ko telefon ni delal. Klic na tehnično podporo in čez 5 minut se je že dalo normalno telefonirati.
TV ne kocka čisto nič, ko sem ponovno klical tehnično podporo, v zadnji uri ni bilo CRC napak. Ko je gledal statistiko za prejšnji dan, je bila ena (kar pomeni, da je prejšnji dan TV enkrat zakockal, tisti dotični dan pa nikoli). Pa sploh nima po hiši menjane kompletne inštalacije. Če je tebi kockalo, je velika verjetnost, da je bil problem ravno v interni inštalaciji.
Ta problem rešiš tako, da direktno od Telekom omarice do modema napelješ UTP kabel v enem kosu. Nikjer razdvojen, nikjer spojen, v omarici pa morajo biti kvalitetni spoji.

Pri nas pa žal ne moremo imeti T2 zaradi oddaljenosti od centrale. Zato imamo SIOL. Modem je bilo do predkratkim potrebno resetirati vsak dan brez izjeme. Odkar router WRT54GL kliče povezavo PPPoE, je bolje, ampak še vedno se zgodi tedensko.
Da ne govorim o kockanju, ampak je pa res, da je za kockanje kriva oddaljenost. Vendar pa za sesedanje modema ni razlog razdalja.

LP

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Kako izgleda to vaše kockanje, nisem na t2 ampak na amis pa me mal zanima, ker tega fenomena ne poznam, oz. sem mislu, da so ga že iztrebl, če je to kej podobnga kot je blo pred desetletjem na siolu?

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Citat:
Uporabnik kritiknov pravi:
Maš res srečo.
Men še na optiki kocka, kaj bi šele bilo na bakru.

Imam na bakru T-2. Brez problema deluje internet 10 / 2 , telefon in priklopljena dva TV, občasno pa še TV na PC.
Ni nobenega kockanja.
Je pa res, da sem imel na začetku (pred 6-imi leti) kar zelo velike probleme z TV in internetom. A sem jih s tehniki in menjavo opreme lepo rešil. Tako, da sedaj nimam pripomb.
Pokliči na tehnično pomoč in se lepo pogovori o tvojem problemu.
Pa še nekaj. Omenjaš, da imaš optiko. Malo poglej, kako imaš speljano optično vlakno po stanovanju. Je lahko tudi problem, ker ima optično vlakno tudi posebne zahteve glede kotov zvijanja in poškodb.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
smile-1.gif

Partnerka ima T2, in ti lahko povem, da ji modema praktično ni treba resetirati. Enkrat je bil izpad omrežja, ko so nekaj nadgrajevali in drugi primer je bil, ko telefon ni delal. Klic na tehnično podporo in čez 5 minut se je že dalo normalno telefonirati.
TV ne kocka čisto nič, ko sem ponovno klical tehnično podporo, v zadnji uri ni bilo CRC napak. Ko je gledal statistiko za prejšnji dan, je bila ena (kar pomeni, da je prejšnji dan TV enkrat zakockal, tisti dotični dan pa nikoli). Pa sploh nima po hiši menjane kompletne inštalacije. Če je tebi kockalo, je velika verjetnost, da je bil problem ravno v interni inštalaciji.
Ta problem rešiš tako, da direktno od Telekom omarice do modema napelješ UTP kabel v enem kosu. Nikjer razdvojen, nikjer spojen, v omarici pa morajo biti kvalitetni spoji.

Pri nas pa žal ne moremo imeti T2 zaradi oddaljenosti od centrale. Zato imamo SIOL. Modem je bilo do predkratkim potrebno resetirati vsak dan brez izjeme. Odkar router WRT54GL kliče povezavo PPPoE, je bolje, ampak še vedno se zgodi tedensko.
Da ne govorim o kockanju, ampak je pa res, da je za kockanje kriva oddaljenost. Vendar pa za sesedanje modema ni razlog razdalja.

LP

Saj si si sam odgovoril. Si predaleč od centrale. T-2 ti sploh ne more ponudit storitve, zato ne vem zakaj se pritožuješ čez tiste, ki pa ti jo lahko zagotavljajo. Če pa 1x tedensko resetiraš modem te pa tudi ne bo pobralo.
Najboljše bo zate, da se preseliš partnerki. Pač ne moreš imeti na selu vsega, kar si ti želiš.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik alfie pravi:
smile-1.gif

LP

Saj si si sam odgovoril. Si predaleč od centrale. T-2 ti sploh ne more ponudit storitve, zato ne vem zakaj se pritožuješ čez tiste, ki pa ti jo lahko zagotavljajo. Če pa 1x tedensko resetiraš modem te pa tudi ne bo pobralo.
Najboljše bo zate, da se preseliš partnerki. Pač ne moreš imeti na selu vsega, kar si ti želiš.

Ne vem, kaj si želel povedati s tem komentarjem. Vem da T2 ne ponuja ADSL in vem, da to sesedanje SIOL modema ni povezano z razdaljo.

LP

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik kritiknov pravi:
Maš res srečo.
Men še na optiki kocka, kaj bi šele bilo na bakru.

Se eden sreckotov tu
smile-1.gif
Na t2 bakru TV nic ne kocka. Slika cisto drugacna kot po nekaterih lokalih v Ljubljani, kjer se res pogosto pojavljajo kocke.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
[@Gox & @slvn & @pumaxx & @guardy ] - Ne bit preveč pametni...

sem njihov naročnik že od začetka in točno vem da so se zelo poslabšali..

Cene zvišujejo..kvaliteta storitev pada...uporabniki pa smo le številke,ki jih očitno imajo že dovolj,da jih boli K...za nas.

Točno tak kot je @ alfie napisal, na začetku so bili super prijazni & tolerantni do vseh..ko pa se je menjalo vodstvo in so dobili malo več naročnikov pa je vse slabše...

Položnice pa so najmanjši problem...jih z veseljem plačam, če le dobim v zameno kvalitetno storitev ...kar pa je zadnje čase ni več...linija prekinja vsaj 2x na dan...aja zato je spet kriv telekom,ker gre po njihovih old school bakrenih žicah...:)) To mene boli K...naj si porihtajo njihovo velecenjeno optiko,ko so jo tak hvalili?? ki je zdaj njihova optika, ko so napovedovali da bodo do 2013 pokrili 70% prebivalstva v slo??? in da bo najcenejša ??? hahahha...big Bullshit
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno: