Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali je trenutno na t-2 kaka akcija če podaljašam pogodbo (kao pol leta pol naročnine ali kej podobnega). Še vedno sem na starem sistemu internet + tv vdsl (scart). Bi spremenil v paket t3 mega k je cenejši...
1x se mi naj izklopijo net, (ker sem bil na dopustu in nisem mogel placat) in zaračunajo 20€ za priklop, pa grem na Amis in jih jebeštrga gleda...postali so pravi pozeruhi...isti kot telekom in siol..
Po koliko dnevih od zapadlosti pa izklopijo? Ker jaz bom tudi na morju v terminu, ko bo poloznica prisla v nabiralnik, domov pridem pa šele po datumu navedenem kot skrajni rok placila.
Saj pride še opomin, pa še tam imaš določen rok plačila ...
Položnice z datumom valutacije 14.6.2013 nisem plačal v roku, ker sem bil v bolnici ... prišu domov me je čakal opomin. (poslan 3.7.13), ki je imel rok plačila 11.07.2013.
Če v osmih dneh ne poravnaš opomina, te začasno izklopijo. Po 30 dneh pa trajno.
ksz
Moraš kar konkretno prekoračit rok plačila, da te odklopijo. Jaz prejšnji mesec založil račun in ga plačal 16 dni po roku plačila (1.7. namesto 15.6.) in me niso odklopili, še opomina nisem dobil. Prav tako na novem računu ni obračunanih nobenih zamudnih obresti ali česa podobnega...
seveda te komaj po 2 mesecih izklopijo..če imaš neplačana zadnja dva računa...če pa je še vmes kakšen starejši ( npr. neplačan zadnji in 3 mesece stari ), kar se pač lahko zgodi ob kupu položnic da pozabiš, pa ti pošljejo SmS in imaš teden dni časa da plačaš in če ne plačaš , te takoj odklopijo...
Citat: Uporabnik Technics111 pravi:
1x se mi naj izklopijo net, (ker sem bil na dopustu in nisem mogel placat) in zaračunajo 20€ za priklop, pa grem na Amis in jih jebeštrga gleda...postali so pravi pozeruhi...isti kot telekom in siol..
V bistvu to da si bil na dopustu in nisi mogel plačat, je slab argument za neplačilo ... ko si sklenil pogodbo, si se zavezal da boš plačeval za storitve v določenem roku ... nisi plačal ... po skoraj dveh mesecih ti sledi odklop ... Drug operater, ti bo verjetno enako naredil. Edino če ti bodo šli toliko na roko in čakali z odklopom, kljub neplačilu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.