Symbian 3

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Imel N95 in morem rečt, da je od desireja slabša sam v monitorju. N95 sem rabil, da sem naštimal, kar sem rabil + igračkanje par dni. Desireja še vedno nekaj po 5 mesecih. Da ne omenim kako slabše vse lovi. Je pa ekran fajn in velik. No, pa še Desire je dost hitrejši.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no, danes sem se igral s symbianom3 na nokii N8. hkrati sem imel v rokah htc desire Z, ki je poleg prihajajoce nokie E7 edin smiseln nakup zame (iscem fizicino tipkovnico!).

nokia je s symbianom zal zamudila vlak. sama odzivnost sploh ni tak problem kot sem pricakoval, tudi tisti rahel zamik med menjavo namizja ni motec (ravno nasprotno?). bolj moti dejstvo, da je browser totalno adijo, widgeti pa so prevec staticni. naceloma nisem nor na eyecandy, ampak dejansko tukaj zadeva moti, saj je osnovni meni in struktura kot pri starem symbianu. zaradi tega nima tistega opravilnega flow-a, ki ga ima android in tu je najvecja tezava.

naceloma bi moral stestirati tudi povezljivost obeh in pa aplikacije, itd., ampak za osnovni vtis o OSu je bilo dovolj.

vendar...
W7 proti obema izgleda fantasticno, a gal zal nisem mogel bolje preizkusiti. vem pa, da je se prevec hroscat in prakticno neuporaben.

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Imel N95 in morem rečt, da je od desireja slabša sam v monitorju. N95 sem rabil, da sem naštimal, kar sem rabil + igračkanje par dni. Desireja še vedno nekaj po 5 mesecih. Da ne omenim kako slabše vse lovi. Je pa ekran fajn in velik. No, pa še Desire je dost hitrejši.
Kaj slabo lovi?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kaj slabo lovi?

Malo divjad... je specializiran na večje zverine
evil.gif