Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
In potem pokliče redarja/policista in globi TEBE ker si ga zaparkiral... To ni prava rešitev...
ne-ne-1.gif

Avto na klocne in v gromvje pa snemat...
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Potem pa si še ti v prekršku...

Zanimivo je vednokak me grdo gledajo, ko parkiram pri Hofru na prvem prostoru za vozički - ta ni invalidski, dalje pa so, pa folk velikokrat tega ne ve in potem vidiš poglede ''lej ga mladega zdravega človeka, pa parkira na invalidskem''
grin1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
ni tok ovira kot nepravilno parkiranje, lahko je malo oviral dostop do vozičkov ali vhoda...kakorkoli ni pravilno parkiran.

jello

Guru
22. sep 2008
10.111
3.855
113
Ovira/ne ovira ni nujno kriterij po katerem bi pristal v tej temi.

Pač, obstajajo neka pravila, ki se jih je zdravo držat. Saj škatlo od čikov tudi namesto v koš lahko prosto fookneš kamor pade, pa to še ne pomeni da si ne zalužiš eno po zobeh. Ali spominske fotke na kakšnem hate pagu.

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ni tok ovira kot nepravilno parkiranje, lahko je malo oviral dostop do vozičkov ali vhoda...kakorkoli ni pravilno parkiran.
Parkiraš lahko na cestah znotraj naselja, tako da je do polne črte, ali do druge strani, vsaj 3 metre. Če malo karikiram, lahko znotraj naselja parkiraš skoraj povsod na vsaki cesti. - Ne me vzet čisto dobesedno - se mi ne da iskat in pisat kaj piše v predpisih.

Na sliki je pa seronja, ki se mu ne da parkirat par metrov stran, ampak se mora nasrat pred vrata. Tudi takih je ogromno...

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16

Je rekla, da me bo usekala okoli ušes, ker sem jo slikal!
smile-1.gif

Ja tista furija, pri kombiju!

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Pri tem moras se zgodbo zraven prilepit ...
smile-1.gif

Koper (Tuš garaža ) Kranjčan KR SV-217 za izstop iz avtomobila potreboval kar 2. parkirna prostora. Prostor je res označen za 2 invalidna vozila. Ob prihodu invalida se ni umaknil povedal je samo " Imaš še dovolj prostora " , Kaj hočeš !
A se vam tole zdi normalno ?
Naprošamo Vas da fotografijo Sherate-Delite da jo čim več ljudi vidi, upajmo da se bo gospod voznik na fotografiji prepoznal?
BODIMO SOLIDARNI, SPOŠTUJMO INVALIDE.
NESREČA NIKOLI NE POČIVA !
Zahvaljujemo se avtorju posnetka na pogumu..

Schime

Guru
22. nov 2008
1.979
769
113
Vse slikat pa hitr na facebook al pa kam drugam. Kaj pa, če bi rajši v tem primeru poklical koga, ki bi takega lepo kaznoval.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Vse slikat pa hitr na facebook al pa kam drugam. Kaj pa, če bi rajši v tem primeru poklical koga, ki bi takega lepo kaznoval.
Redarji in policaji odreagirajo zelo šahistično, če ni glih 5 mrtvih!
Tako, da bomo še naprej slikali in jamrali!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.360
2.382
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Hofer

In koga je ta tle oviral?

V bistvu tu ni mesto za parkirat pa če koga ovira ali ne. O takih pacientih si vedno mislim, če tak j..... kot parkira je vedno na suhem. Se ne sekiram prebveč, ker sem jih že eno parkrat dobil nazaj, ko se komu omenil, da se tako ne parkira. Škoda si je s takimi pacjenti polnimi samega sebe mazat roke in si kvarit živce. Zarad mene se lahko tud na blagajno pelje s tem BMW-jem.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Schime pravi:

Baje da policaji (pa tudi redarji) ne morejo nič na zasebnem zemljišču, kar pa po mojem tisto parkirišče od Tuša je...

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Pa ja naredite neko civilno iniciativo, kot Rusi (ko odganja folk iz pločnikov). ker ste res patetični s temi fotkami.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.291
9.499
113
EU
Pravkar sta izstopila dva fanta, kako se reče "zdrava kot dren". Nobenih označb invalidnosti v notranjosti vozila.
evil.gif

14-IMG-79.jpg