Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.540
6.630
113
pri taščici
Tudi ce mu marija devica pove da je narobe parkiral, ne bo pomagalo.
Za en mesec na vozicek spravit, pa na eni /desni roki prste v gips dati. Potem si ga bo moral z levo....

Policija in redarji. Dgomim dw bos uspešni, imam odgovore nekaterih trgovin iz preteklosti, ker sem jih opozoril na taka dejanja. Odgovor policajev oz redarjev pa je bil tudi tule objavljen.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Eni se izgleda bojijo, da se bo kdaj njihov avto pojavil v tej temi
wink-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.979
769
113
Poanta je da tisti, ki so tolk fuknjeni da parkirajo na mestu za invalide ponavadi boli k***c.
Tko, da če se jih ne da denarno kaznovati je vse bolj kot ne scanje proti vetru.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
391
83
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:Ce leti na mene, dvomim.

Sam tk na zivce mi grejo internetni pogumnezi z aparatom, zakaj v zivo ne pove folku.
Zakaj bi se prepirali z njimi?

Lahko bi se tudi vprašali, zakaj ne parkirajo pravilno?

Sicer pa ne izključujem šanse, da se tudi moj avto ne pojavi tukaj.
Redno parkiram na tistih parkingih z oznako dojenčkov, zame to ni noben standarden/obvezen znak, včasih tudi kje drugje izven črt, kjer nikogar ne motim razen OCD folka.

Se mi zdi da se je tema izrodila, ker te lidl/hofer fotke niso ravno za svetovno prvenstvo, pogrešam več pravih kretenov, ki koga zaparkirajo, zaprejo kak prehod.. to tukaj so malenkosti.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja, tako kot je danes eno babše na Žalah prišlo do izvoza s parkinga, potem pa ji je kapnilo da ni plačala parkirnine in je lepo pustila avto pred rampo in šla lepo lagano peški plačat na parkomat
tongue-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik peter_nn pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ni tok ovira kot nepravilno parkiranje, lahko je malo oviral dostop do vozičkov ali vhoda...kakorkoli ni pravilno parkiran.
Parkiraš lahko na cestah znotraj naselja, tako da je do polne črte, ali do druge strani, vsaj 3 metre. Če malo karikiram, lahko znotraj naselja parkiraš skoraj povsod na vsaki cesti. - Ne me vzet čisto dobesedno - se mi ne da iskat in pisat kaj piše v predpisih.

Na sliki je pa seronja, ki se mu ne da parkirat par metrov stran, ampak se mora nasrat pred vrata. Tudi takih je ogromno...

Če samo dopolnim iz 65. člena ZPrCP

Citat:
65. člen
(ustavitev in parkiranje)

(3) Če so parkirna mesta označena s predpisanimi označbami na vozišču ali na drugi prometni površini, je dovoljena ustavitev ali parkiranje le v skladu s temi označbami.

Policaj/redar lahko mirne duše spiše obvestilo o prekršku po tem členu. In če je parkirišče odprto (rampe dvignjene) je dano v javno rabo in spet so pokrite pristojnosti za ukrepanje. Tako, da...
telephone7.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Eni se izgleda bojijo, da se bo kdaj njihov avto pojavil v tej temi
wink-1.gif

Ce leti na mene, dvomim.

Sam tk na zivce mi grejo internetni pogumnezi z aparatom, zakaj v zivo ne pove folku.

Mogoce zato, ker taki, ki takole parkirajo, tudi v glavi nimajo vsega poslihtanega in celo zivijo v prepricanju, da ne delajo nic narobe in hocejo ponavadi probleme resevati na nasilen nacin
bonk.gif
...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
V tujini, recimo Amsterdam je kontrola tako močna, da v 15-20 minutah 100% pride nekdo kontrolo narest ipd.....tukaj bi moral pa trgovec sam poskrbeti za red, samo kaj ko je dobiček premočan atribut.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
V tujini, recimo Amsterdam je kontrola tako močna, da v 15-20 minutah 100% pride nekdo kontrolo narest ipd.....tukaj bi moral pa trgovec sam poskrbeti za red, samo kaj ko je dobiček premočan atribut.
467716-post_slo.gif

Saj ravno zato imajo po moje tile trgovci tak ogromne površine pred vhodom, da tudi če tepci parkirajo, lahko gredo ostali mirno mimo (no nekaj pa je tudi zaradi dostopa reševalnih vozil). Ti, ki parkirajo tak, pa itak ne bodo spremenili svojega mnenja. No po eni strani je pa tudi res, da so standardi za invalidske prostore dosti previsoki, toliko invalidskih parkirnih mest, kot jih ima kak Evropark, ni verjetno v celi SLO invalidskih voznikov. Ampak mora bit, ker je nekdo tak napisal v zakon...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
391
83
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Tako, da... še noben ni dobil kazni pred kakim lidl/hofer...

Si že kdaj klical?
rolleyes-1.gif
Za take malenkosti se ne obremenjuje organov, imajo kaj pametnejšega za početi, kot težiti lastnikom avtov, ki nikogar ne ovirajo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
391
83
Saj pravim, da dajmo fotkat kaj zanimivega. Ne pa da se vsak dan ob nakupu zelenjave slika tisti avto ob ograji od lidla.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Sam ni mi jasno zaka te tok moti ko gres mimo, pac nimajo kulture parkirajo tk ko parkirajo.

A ko gres mimo nekoga ko rabi dnar, ko vidis da rabi dnar, mu das 10e?

Ce bi se vsak brigu za svoj lajf..... nebi blo tega.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Sam ni mi jasno zaka te tok moti ko gres mimo, pac nimajo kulture parkirajo tk ko parkirajo.

A ko gres mimo nekoga ko rabi dnar, ko vidis da rabi dnar, mu das 10e?

Ce bi se vsak brigu za svoj lajf..... nebi blo tega.

Zakaj pa potem tebe tako moti, ce on lepi slike parkiranih avtov? Tezko njemu pametujes, naj se briga zase, ce se niti sam ne znas drzati tega kar drugim pises
hysterical-1.gif