Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zato pa ko grem v Hofer parkiram kar proč od vhoda, pa je vedno okoli mojega avta fraj, nobenega drugega...ali pa tisti, ki so zaposleni tam, ki pa itak do konca izmene ne bodo šli ven, tako da je moj avto tam varen
Pri odpiranju pa pazim kako odpiram vrata
Lepo od tebeAmpak ni nujno, da bo avto varen...
Tudi sam najraje tako počnem, ampak se nam je enkrat pred Lidlom pripetilo nekaj, recimo temu, smešnega.
V glavnem sem svojo "kravo" parkiral tako da sta bila levo in desno najmanj še 2 če ne več prostorov praznih. In potem sem familijo pustil v avtu (ženo in mularijo) in skočil na hitro nekaj iskat. Med tem se pripelje ena mama, parkira svojega cliota na sosednji parkirni prostor tako blizu, da je bilo butanje z vrati neizbežno. Koka odpre vrata in seveda butne v naš avto, ter se zbaše ven... Ob tem pa moja soproga odpre zadaj drsna vrata in jo lepo pobara, če je bilo treba tako odpreti vrata, da je butnila ob sosednji avto... Odgovor babure: "ja zakaj ste pa tukaj parkirali"
No pol se je moji ženi mal odpeljal in jo je nadrla, da je mama samo spokala.. Pomoje je sploh pozabla, da je hotla v trgovino.
Očitno pač nekateri to počno tudi iz zlobe in ne samo iz neuvidevnosti...
Waw. Čestitke ženi