Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tezko je komentirati, ker ne poznamo situacije pred tem... Lahko da je na nasprotnem parkirnem mestu stal nek drug pacient, ki je parikral toliko cez, da ta, ki se daj smesno izgleda, ni mogel bolj v boks zapeljati... Ali pa je tam prej stal avto s prikolico, kombi ali karkoli vecjega
smile-1.gif
... Na koncu pa "invalid" izpade tale s Hondo ...

Pacienti so bili cestarji, ki so "prehod za pesce" speljali v parkirni boks
smile-1.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tezko je komentirati, ker ne poznamo situacije pred tem... Lahko da je na nasprotnem parkirnem mestu stal nek drug pacient, ki je parikral toliko cez, da ta, ki se daj smesno izgleda, ni mogel bolj v boks zapeljati... Ali pa je tam prej stal avto s prikolico, kombi ali karkoli vecjega
smile-1.gif
... Na koncu pa "invalid" izpade tale s Hondo ...

Pacienti so bili cestarji, ki so "prehod za pesce" speljali v parkirni boks
smile-1.gif

Ja sej veš pri teh verigah more bit vse po PS, tko da če bi cestarji naredili 1 parkirni boks premalo bi jodlar znorel kaj se grejo
evil.gif

edit: Predvidevam da gre za Lidl ali Hofer
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.964
16.091
113
...ksz....

Čefur pri cca.45ih/50ih letih z večvrednostnim kompleksom je svoji cca.6 letni hčerki lepo nakazal kako se A7ka parkira pred trgovino tik pred vhod. Delno zasedanje prehoda za pešce ter cel kup praznih parkirišč tu seveda nima veze
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Takim bi moral enkrat kdo skočit na avto...pač grem čez prehod za pešče, da me slučajno ne bo kdo povozil, ker nisem na prehodu :p

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jaz vem, zakaj ti bedaki tako parkirajo. Sam pri sebi vedno reče, jaz sem BOG in ne bodo ti zemljani meni klestili avta na preozkih parkiriščih in zato parkira pred vhod. Me pa čudi, kako ga ni sram iti v "diskontno" trgovino

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.964
16.091
113
No sej a ne, ko si že ravno to omenil pa ne da bi ga branil audijaša ampak narod je res totalno neuvideven do drugih avtomobilov na parkirišču. Moj avto je cel pobuškan pa spraskan okoli in okoli sam zarad takih pacientov - eni ne pazijo pri odpiranju vrat, spet drugi ne znajo niti iz parkirnega mesta speljat brez da bi zraven zapeli še tvoj avto
jezen.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.999
6.879
113
pri taščici
Se globoko opravičujem če imaš kako bunkico od mojega. Nekajkrat sta otroka res precej "grobo" odpirala vrata. Sedaj že vesta da to ni pametno.
rešitev za vse nas: pol metra ožji avti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.964
16.091
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se globoko opravičujem če imaš kako bunkico od mojega. Nekajkrat sta otroka res precej "grobo" odpirala vrata. Sedaj že vesta da to ni pametno.
rešitev za vse nas: pol metra ožji avti.

Ma ajde, za otroke že nekak preživiš, saj dejansko do neke faze ne vedo kako in kaj. Odrasli so bolj problem, oni so lep primer neuvidevnosti do drugih
jezen.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zato pa ko grem v Hofer parkiram kar proč od vhoda, pa je vedno okoli mojega avta fraj, nobenega drugega...ali pa tisti, ki so zaposleni tam, ki pa itak do konca izmene ne bodo šli ven, tako da je moj avto tam varen
smile-1.gif

Pri odpiranju pa pazim kako odpiram vrata
smile-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.685
2.565
113
Vidim, pa še sam parkiram po sistemu poln parking, prazen parking, ...
Ampak se najde eden, dva, ki se urineta čisto na začetku vmes.
Pač naslednjič parkiram tako na rob črte, da je parking prost, vendar preozko.
Ja saj vem kaj boste rekli, da se še vedno nokdo notri rine.
Pa še res je, počasi odpre vrata, jih nasloni na avto in zleze ven. Ker ima tako šavno, se avto dvigne in vrata podrsajo
po sosednjem avtu.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Zato pa ko grem v Hofer parkiram kar proč od vhoda, pa je vedno okoli mojega avta fraj, nobenega drugega...ali pa tisti, ki so zaposleni tam, ki pa itak do konca izmene ne bodo šli ven, tako da je moj avto tam varen
smile-1.gif

Pri odpiranju pa pazim kako odpiram vrata
smile-1.gif

Lepo od tebe
smirk-1.gif
Ampak ni nujno, da bo avto varen...

Tudi sam najraje tako počnem, ampak se nam je enkrat pred Lidlom pripetilo nekaj, recimo temu, smešnega.
V glavnem sem svojo "kravo" parkiral tako da sta bila levo in desno najmanj še 2 če ne več prostorov praznih. In potem sem familijo pustil v avtu (ženo in mularijo) in skočil na hitro nekaj iskat. Med tem se pripelje ena mama, parkira svojega cliota na sosednji parkirni prostor tako blizu, da je bilo butanje z vrati neizbežno. Koka odpre vrata in seveda butne v naš avto, ter se zbaše ven... Ob tem pa moja soproga odpre zadaj drsna vrata in jo lepo pobara, če je bilo treba tako odpreti vrata, da je butnila ob sosednji avto... Odgovor babure: "ja zakaj ste pa tukaj parkirali"
stupid-1.gif

No pol se je moji ženi mal odpeljal in jo je nadrla, da je mama samo spokala.. Pomoje je sploh pozabla, da je hotla v trgovino.
stupid-1.gif

Očitno pač nekateri to počno tudi iz zlobe in ne samo iz neuvidevnosti...