Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.975
6.866
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Bo potrebno začeti zakri številke registerskih tablic
Vir:
kdo vse pa ima dostop do podatkov o reg tablicah ? oz kdo vse lahko ugotovi kdo je lastnik kište na podlagi reg tablic ?
če je nekaj javno vidno , dvomim, da so to osebni podatki. sicer pa je pri nas vse možno
tudi po tv ne bodo smel kazat registrskih?
Pop tv še kar lepo kaže....
Se mi pa zdi to skrivanje največja neumnost.

Nazadnje urejeno:

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
camaro je tako širok, da drugač med našimi liliput parkiriščnimi črtami itak ne gre in si zmer čez črto. lahko pa sam probaš drugač, sploh u kaki parkirni hiši
redface-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Samo še na slovenske novice pošlji, da bo res zgodba ratala iz tega
rolleyes-1.gif
kam vse se zapičite...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.934
16.048
113
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Samo še na slovenske novice pošlji, da bo res zgodba ratala iz tega
rolleyes-1.gif
kam vse se zapičite...

A je invalid? Telesni, ne mentalni? Ni a ne? A je na intervenciji in ima prižgane intervencijse rotacijske luči? Ni a ne. Torej tam nima kaj parkirat pa pika.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.019
394
83
tam ko se terc po tori rola
Mogoče res ni prav... ampak, parkiral pa ni. Le ustavil. Parkiranje je ustavitev vozila z ugašenim motorjem za več, kot 15 minut... Ni proti predpisom, je pa malo... nerodna zadeva. In če policaji tako zaustavljajo/parkirajo... slab zgled drugim. Nisem pa še zasledil, da bi listkali avte, parkirane na mestih za invalide...

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Glede na to da mam avto za 10jurjev pa mi je krivo za vsako lukno ko so mi debili nardli z vrati. Ce bi mel camerota bi fix parkiru cez 2. Ko bo folk bol kulturen bo tud manj folka cez 2parkinga

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.597
4.530
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Se tudi vam dogaja, da vas REDNO jezi kdo, ki ne razume, da pločniki in zelenice niso namenjeni parkiranju avtomobilov?
Takole so jo v Zalogu zagodli lastniku avtomobil. Lekcija, ki si jo bo zagotovo zapomnil oziroma zapomnila.

Vir: 24ur - FB
104911081015250123848643.jpg

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Dobra ja, pa še škode ni nobene na avtomobilu (razen če je bil to extra dodatek). Samo če je človek [cenzura], bo plastiko potrgal dol in jo zmetal okoli. In bo samo svinjarija tam okoli potem.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
kok se vam da ukvarjat s parkingi. pač naši parkingi so majhni in hitro si na črti, potem ta zraven parkira še malo bolj vstran in naslednji je že pol na enem, pol na drugem parkingu in pol prva dva odpeljeta in izpade da tretji ne zna parkirat. pač tak je lajf. to slikarjenje in hudobno komentiranje pa je že znak nestrpnosti ki ne prinese nič dobrega....tisti ki pa pač ne znajo parkirat pa jim tudi ni pomoči. jaz parkiram vedno točno ampak me hudo ne motijo tisti ki parkirajo počez. pač eni imajo lajf in se ne ukvarjajo s takšnimi malenkostmi...
pozdrav.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tudi jaz ne vidim blaznih kolon in zastojev, ampak očitno novinarjem v času kislih kumaric vse prav pride.

Ko pa avtomati za plačilo cestnine na njihovih cestah redno nočejo jemati denarja in moraš vedno klicariti pomoč, to pa ni vredno omembe.