Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ja, muzice so pa najbrž takoj za njim ven prišle in sledil je šov na meganu
wink-1.gif

Drugič pa vse poslikej!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Dns sem dva napizdu pred Lidlom, ker sta parkirala skoraj pred vhodom. Prvi se je začel kregat z mano, da sem nevzgojen in da zakaj on ne sme tam parkirat. Potem sem mu reku, da tukaj ni parkir plac, če ne vidi slučajno in zakaj ne gre kar k blagajni parkirat. Potem je še nekaj blejal, da ni pri volji, jaz pa sem mu omenil policijo in je šel takoj umaknit avto in potem mi je še enkrat rekel, da sem nevzgojen. Drugi, en stari je pa reku, da ne bo umaknu avta in steku notri, jaz pa za njim, da že kličem policijo in čez 5 minut avta ni blo več tam, folk je pa sam gledu debelo
13.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Vidiš, da ima [cenzura] Audija, pa rabi 2 placa, da gre lahko šerif ven iz avta, pa nimam nič proti Audijem, samo se ima za nekaj več ob posedovanju slednjega. Tak v bistvu še izziva, da dobi kako "udrtino".

Nazadnje urejeno:

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Dns sem dva napizdu pred Lidlom, ker sta parkirala skoraj pred vhodom. Prvi se je začel kregat z mano, da sem nevzgojen in da zakaj on ne sme tam parkirat. Potem sem mu reku, da tukaj ni parkir plac, če ne vidi slučajno in zakaj ne gre kar k blagajni parkirat. Potem je še nekaj blejal, da ni pri volji, jaz pa sem mu omenil policijo in je šel takoj umaknit avto in potem mi je še enkrat rekel, da sem nevzgojen. Drugi, en stari je pa reku, da ne bo umaknu avta in steku notri, jaz pa za njim, da že kličem policijo in čez 5 minut avta ni blo več tam, folk je pa sam gledu debelo
13.gif

467716-post_slo.gif

Podpiram, sicer na miren način.

Enako bi morali začeti še na vseh drugih področjih.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce je slikano juzno v kolpe ok, v sloveniji pa bi taksen listek zatlacil v rit tistemu, ki bi mi ga takole napisal. pa se kaksno rekel zraven, po slovensko seveda.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Po tej sprevrženi logiki o varovanju zasebnosti torej lahko tablice dol poberem. Če koga slučajno zanima zanima čigav je avto in kdo vozi pa me mora ustaviti. Kar pa lahko naredi samo policija.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.897
113
63
štajerska
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Bo potrebno začeti zakri številke registerskih tablic
Vir:
kdo vse pa ima dostop do podatkov o reg tablicah ? oz kdo vse lahko ugotovi kdo je lastnik kište na podlagi reg tablic ?
če je nekaj javno vidno , dvomim, da so to osebni podatki. sicer pa je pri nas vse možno