Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Ta nebo več narobe parkirala, čeprav se mi zdi prehuda "vzgojna".Zna še fajn €€€ pokasirat.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.380
307
83
Po BTC bi recimo redarstvo lahko redno nabiralo dinarčke za nepravilno, pa neb blo treba tko hinavsko strelat na prehitre za 10 preveč. Se skoraj vsakodnevno sprehodim po BTC in velikokrat tudi opozorim, če kdo na invalide, nosečnice, EV vozila...parkira, pa je folk tok freh, ...cel dan bi lahko krožil in bi dejansko vsake 5 minut lahko napisal položnico. Redno pred Mullerjem, A-hala, hipermarket merkator šmartinska, baby center...Zakaj se recimo to ne uredi mi ni jasno??? Se javim, celo brezplačno bi pisal položnice, če mi dajo
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Glede na to da mam avto za 10jurjev pa mi je krivo za vsako lukno ko so mi debili nardli z vrati. Ce bi mel camerota bi fix parkiru cez 2. Ko bo folk bol kulturen bo tud manj folka cez 2parkinga

Jaz mam tud avto za 10 jurjev, pa tolk cenim avto, da mam polni kasko. In ravno zato iz inata pri takmu parkiram na 3 cm stran. Koji [cenzura]! Če ga je tolk strah za avto, nej si pa lado nivo kup.

Ok no, edino, če tko parkira samo v službi, na javnih površinah pa normalno
smile-1.gif
)

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.411
9.681
113
EU
Pri obisku Lidla je namesto tega BMW-ja bil par metrov naprej parkiran Mercedes A 120 ali podoben. Sem ženi pokazal za primer prvaka invalidskega parkiranja. Ko sva zapuščala trgovino pa mi je žena pokazala tega s komentarjem da " je ta še boljši za nagrado prvaka".
Sem se res zamislil o voznikih določenih znamk avtov.
priden.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Kdo kdaj komu rece kako je parkiral ali samo slikate in pobegnete v avto, ker vas je strah?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.920
11.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

No ja, po prebranem je punca res naredila kiks, vendar je hotela po posredovanju tipa tudi takoj popraviti, žal ji ni uspelo, zaradi prepotentneža! Upam da res pokasira čim več, operacija nosu bo draga, pa okrevanje tudi!

po prebranem, ker pa vemo da prebrano oz napisano zagotovo ne drži,si lahko samo mislimo koliko je bilo jezika itd in govoričenja, da je dedu spustlo in spustil gipsarja. Ni seveda prav, ampak se dogaja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.976
6.866
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Kdo kdaj komu rece kako je parkiral ali samo slikate in pobegnete v avto, ker vas je strah?

slikaš in spizdiš, da ne dobiš gipsarja.
Nekateri niti slikat ne upajo.
Na netu je nekje (če so še?) cca 600 invalidov katere sem slikal pred desetletjem. Gipsanja ps se nisem šel takrat, niti danes.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.944
16.047
113
...ksz...

Evo ga junaka, je lepo demonstriral kako se parkira v soboto zvečer pri Lidlu u Domža£ama (cca.tretjina parkinga prazna)
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.944
16.047
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Se tudi reče ali pa s kretnjami ter posmehom nakaže v čem je trik, brez skrbi
smirk-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.944
16.047
113
...ksz...

Vprašanje za Apolla ali pa kakšnega drugega policaja - je takšno parkiranje dovoljeno, če imaš zadaj prikolico? Dva policaja s policijskim avtom sta se parkirala ob bmwju minuto preden sem naredil fotko in sta šla na pijačo v Rolla brez da bi karkoli mignila v zvezi s tem, sta bila torej off-duty oz. na malici pa ju stvar ni zanimala ali je takšno parkiranje pač sprejemljivo, če imaš zadaj prikolico?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.944
16.047
113
No saj vem, da ni to simpl ob taki velikosti vozila in prikolice, zanimajo me pač zgolj zakonska določila za tak primer, ne pa da bi hotu utrujat, kok je pacient, da je tako parkiral. Drugače pa, če bi bil jaz voznik, bi parkiral 20m stran na parking od Koloseja, kjer bi zavzel zgolj dva en za drugim postavljena parkirna prostora in ne več zaporednih parkingov, kot model na fotki
smile-1.gif