Par let nazaj so se relativno lahko dobile prek vez in poznanstev. Tudi za minorne poškodbe(tisti % ipd).
Zdaj ne vem, kako zgleda, ampak po moje podobno, kakor si napisal - ko jo res potrebuješ (uradno, brez vez in poznanstev) se vleče v nedogled.
@xxxl - res ne vem, v čem je poanta tvojih postov.
Pač sem napisal, da naj parkira na invalidih tisti, ki to res potrebuje. Če ima protezo - hvala bogu, da tam parkira. In sem že videl ljudi s protezo in za moje pojme ne hodijo čisto "normalno".
Če parkira na invalidu nekdo s protezo in Bugatijem - hvala bogu - še znosim v avto stvari, če je treba, pa še s kliotom ga peljem en krog(če bi ga imel).
Če parkira nekdo z berglami in brez nalepke, tako kot je Hanzi napisal - izvoli parkiraj, tudi pomagam kaj znosit v avto.
Če pa se na invalide parkira en, ki je dobil nalepko za to, ker doktorja dobro pozna in mu je le-ta zaradi jutanje bolečine v križu to omogočil? Ali pa si jo je naprintal? Naj ima kliota ali pa SLRa, obadva sta idiota.
Pa še en primer - kombi za invalide z rampo zadaj. Se mi zdi isto zloraba, da model parkira na invalide in je SAM v avtu - pač je voznik kombija in gre po robo v štacuno.
Skratka, res te ne štekam, zakaj se usajaš name.