Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Valda, ti bi šel 3km stran parkirat
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Not this shit again...spet imamo folk, ki dejansko to podpira.
Kaj? A pred blokom invalidni park plac? Če slučajno kak invalid pride mimo pa parkira tam?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kaj? A pred blokom invalidni park plac? Če slučajno kak invalid pride mimo pa parkira tam?

Hebat ga, so se prodajala tudi stanovanja namenjena tudi invalidom, z jasno označenimi (za invalide) parkirnimi mesti, ki ga je kupil ne invalid, oznake na pm so pa ostale.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Hebat ga, so se prodajala tudi stanovanja namenjena tudi invalidom, z jasno označenimi (za invalide) parkirnimi mesti, ki ga je kupil ne invalid, oznake na pm so pa ostale.

Če kupiš stanovanje in imaš zraven parking, ki je tvoj, ga lahko tudi prebarvaš. Invalidni parkingi so tam sigurno zato, ker imajo kak lokal ali trgovino tam v neposredni bližini. Za Avdiča pa je itak jasno, da je mentalni invalid.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Sem skoraj 100%, da mi je Avdiæ pred 2 letoma na parkingu Hotela Bernardin (NT konferenca) z vrati njegovega avta naredil buško na mojih vratih. Ker imam avto že ves pobuškan zaradi takšnih talentov, se mi zaradi ene buške več ni dalo ukvarjati s tem. Imam pa od takrat še "boljše" mnenje o bivšem policaju.

Edit: napača

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
haha, ravno sem mislil objavit ta video katerega si ti! :D

Tako bi lahko res začeli delat
smile-1.gif

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Ha ha ha
zmaga.gif

Še jaz mam eno, sicer teh zadev ne slikam, ker si enostavno mislim svoje in grem naprej Ampak Apollo, zaradi takih kretenov, kateri bi morali biti za vzor, ste na slabem glasu. Dosedaj še vedno, ko sem ga videl parkirati, je parkiral nekaj po svoje. Ali pred vhod, ali zraven vhoda, dosedaj ga še nisem videl parkirati v boks. Ja, policaj je.
crazy1.gif
Najbolje, da začnem slikat, da ne bomo rekla kazala.