Z majhnim popravkom: naj sosedu krava crkne, če si jo jaz ne morem privoščiti...Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Naj še sosedu krava crkne, če je meni. Pač zaplankan narod do amena
Z majhnim popravkom: naj sosedu krava crkne, če si jo jaz ne morem privoščiti...Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Naj še sosedu krava crkne, če je meni. Pač zaplankan narod do amena
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Da ga pol vidte manevrirat in prestavlat...
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
FOTO: Denis Avdiæ z beemvejem invalidom zasedel parkirišče
»Nimam ga kam dati. Če nikjer drugje ni, se tam parkira,« je za Slovenskenovice.si priznal Avdiæ, ki je dodal, da ga je tam parkiral on ali žena. Ob tem pojasnjuje, da v garaži nima parkirnega mesta, saj mu ob stanovanju ni pripadlo. Svoje dejanje opravičuje tudi s tem, da ima otroka, poleg pa navadno spada še voziček, ki ga mora natovarjati in iztovarjati.
»Držim se pravila, da tega ne počnem. Na jetra mi gre, ko pred šoping centri vidim, da tako parkirajo. Tam me nikoli ne boste videli tako parkirati. Tu pa sem doma. Tista stanovanja, ki so se tam prodala, imajo avte v garaži. Jaz pa spodaj nimam parkinga, saj ga je prejšnji lastnik prodal že prej,« nam je še povedal.
Pa bo še parkiral na tem mestu? »Ne bom odgovoril na to vprašanje. Če bom dobil kazen, jo bom poravnal,« pravi komik in dodaja, da s predstave po navadi pride pozno ponoči, v službo na radio pa se odpravi zgodaj zjutraj, med prvimi.