Svetovni prvak v invalidskem parkiranju

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.352
766
113
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Naj še sosedu krava crkne, če je meni. Pač zaplankan narod do amena
tongue-1.gif
Z majhnim popravkom: naj sosedu krava crkne, če si jo jaz ne morem privoščiti...

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Lokalni šipac, konstantno tkole parkira... "Da bo imao prostor kad dođe kuæi sa drugim autom". Da ga pol vidte manevrirat in prestavlat...

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
ma, mene ima, da bi parkiral v ta prostorček med pločnikom in Corso. Imam ravno tako mali avtek, ki bi šel na milimetre not. Potem bi pa genija opazoval z okna, kako se baše skozi sovoznikova vrata v avto.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.700
772
113
Takemu podstaviš 2 žeblja pod 2 gume in mu zraven na gumo na tekalno površino nalepiš obvestilo: Nauči se parkirati ali se pa odpelji parkirati, kam, kjer ni označenih mest, če tu ne znaš.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.589
8
38
Gasilec v akciji!
1963342-2014-02-2415.33.48.jpg

Priponke

• 1963342-2014-02-2415.33.48.jpg
    1963342-2014-02-2415.33.48.jpg
    96,1 KB · Ogledi: 161

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
V Kamniku pred Lidlom in Hoferjem ne ujameš trenutka, da ne bi parkirali pred vhodom-slikat se mi pa zdi brez zveze.Pa so raznorazni modeli avtomobilov...
bonk.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Pogledaš foto: Bralec....ta slika, ki jo je pa @XXXL objavil pa je mislim da iz radia 1 ali iz njegove strani na fb-ju od danes, če se ne motim.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Voditelj pa novinar s policijsko šolo se očitno zelo splača, tudi če je samo posojen za eno leto
wink-1.gif
kdo ve kaj počne njegova ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.533
6.290
113
FOTO: Denis Avdiæ z beemvejem invalidom zasedel parkirišče

»Nimam ga kam dati. Če nikjer drugje ni, se tam parkira,« je za Slovenskenovice.si priznal Avdiæ, ki je dodal, da ga je tam parkiral on ali žena. Ob tem pojasnjuje, da v garaži nima parkirnega mesta, saj mu ob stanovanju ni pripadlo. Svoje dejanje opravičuje tudi s tem, da ima otroka, poleg pa navadno spada še voziček, ki ga mora natovarjati in iztovarjati.

»Držim se pravila, da tega ne počnem. Na jetra mi gre, ko pred šoping centri vidim, da tako parkirajo. Tam me nikoli ne boste videli tako parkirati. Tu pa sem doma. Tista stanovanja, ki so se tam prodala, imajo avte v garaži. Jaz pa spodaj nimam parkinga, saj ga je prejšnji lastnik prodal že prej,« nam je še povedal.

Pa bo še parkiral na tem mestu? »Ne bom odgovoril na to vprašanje. Če bom dobil kazen, jo bom poravnal,« pravi komik in dodaja, da s predstave po navadi pride pozno ponoči, v službo na radio pa se odpravi zgodaj zjutraj, med prvimi.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
FOTO: Denis Avdiæ z beemvejem invalidom zasedel parkirišče

»Nimam ga kam dati. Če nikjer drugje ni, se tam parkira,« je za Slovenskenovice.si priznal Avdiæ, ki je dodal, da ga je tam parkiral on ali žena. Ob tem pojasnjuje, da v garaži nima parkirnega mesta, saj mu ob stanovanju ni pripadlo. Svoje dejanje opravičuje tudi s tem, da ima otroka, poleg pa navadno spada še voziček, ki ga mora natovarjati in iztovarjati.

»Držim se pravila, da tega ne počnem. Na jetra mi gre, ko pred šoping centri vidim, da tako parkirajo. Tam me nikoli ne boste videli tako parkirati. Tu pa sem doma. Tista stanovanja, ki so se tam prodala, imajo avte v garaži. Jaz pa spodaj nimam parkinga, saj ga je prejšnji lastnik prodal že prej,« nam je še povedal.

Pa bo še parkiral na tem mestu? »Ne bom odgovoril na to vprašanje. Če bom dobil kazen, jo bom poravnal,« pravi komik in dodaja, da s predstave po navadi pride pozno ponoči, v službo na radio pa se odpravi zgodaj zjutraj, med prvimi.

Pravilno.