Ja, sem gledal potem malo o teh Li baterijah, pa ni heca s prekomernim polnjenjem/segrevanjem. Oziroma so bili tudi preverjeni polnilci gor, ki jih je jest5 nalimal.
Imam par teh čunga lunga svetilk v štacuni. Sicer so OK. Svetijo vsaj tako dobro kot P7. Pač s to svetilko največkrat primerjam, ker je najbolj prodajana.
Kar pa me moti je ohišje - oziroma tisti navoji, ki se včasih zelo slabo zašraufajo(kar škripa ipd ali pa opilke dela, ker je malo šlampasto narejeno). No, ampak kak balistol bi rešil zadevo.
Pri LL te "šlamparije" ni, je pa tudi cena ohoho v primerjavi s kitajcem.
In včasih se kitajc spomni, da ne bo delal. Potem malo razstavim, pregledam, pretresem zadevco in potem dela naprej. Spet - pri LL tega problema ni. Ko rabiš, dela. Tudi padci po tleh, voda itd - še vedno upališ in dela.
Sem pa enega kitajčka razstavil. Bi porabil ohišje za kakšno močno ledico.
Nima leče, ampak ravno šipco. Cerka 12,5cm dolžine. Prostor za baterijo - bi šla noter dolžine 6,5-7cm, širine pa 2,2cm. Nisem zasledil mer teh litijevih baterij.
Ledica(pač tist 6 kotnik) in vezje pod njo je premera točno 2cm. A so kakšne mere podane za te zadeve, če bi jih naročil, ali je nekako standard 2 cm?