Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Eh to so neka neutemeljena sklepanja...sicer se bo mogoce kaj spremenilo zaradi preobrata na zahodu. Ti, eazy, ti pa ves marsikaj, ne?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
IS so pač zelo verni muslimani, ki striktno živijo po navodilih Mohameda. Zato so dejansko zelo dobri muslimani, IS je Islam, kot si ga je želel Mohamed.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Btw, na podlagi kaksneg znanja referenc sodis kaksen je nekdo musliman?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Torej nepristeven/ali karkoli morilec otrok je vizionar ,ker pobil peto kolono... To pise v manifestu in je ok... V tej smeri nekaj kajnede
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Torej nepristeven/ali karkoli morilec otrok je vizionar ,ker pobil peto kolono... To pise v manifestu in je ok... V tej smeri nekaj kajnede
Kdo sploh pravi da je to, kar je on naredil ok? Si mene vidu kje to napisat? Jaz samo pravim, da, če že iščeš "razloge" njegovega poboja mladoletnih, jih lahko najdeš v njegovem manifestu! In zdej ti mene obtožuješ da govorim da je pa to ok?! Si ti sploh bralno funkcionalen?! Ne rabiš odgovarjat na to, ker to je samo retorično vprašanje. Odgovor itak že poznam.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
eazy - da je "vizionar" je na prvi strani omenil "hermann," katerega pa normalen uporabnik Alter-ja itak ne jemlje resno. Drugi je bil "skala," ki je obsodil uporabo besedo "vizionar" v povezavi z Breivikom. Vso nadaljnje driskanje o "vizionarju" pa je tvoje in ga skušaš podtaknit še ostalim.
Spet tvoja podtikanja, laganje in sprenevedanje... Da se ti da...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
IS so pač zelo verni muslimani, ki striktno živijo po navodilih Mohameda. Zato so dejansko zelo dobri muslimani, IS je Islam, kot si ga je želel Mohamed.
Res? Zelo verni muslimani ,ki pobijajo muslimane? O really?
O sluzenju Izraelu, drogiranju, ropanju, itd, pa drugic kajnede?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Njihovo mnenje ni dalec o mnjene vecine tukaj. In na vecini normalnih forumov se taksna "mnenja" brise... Svojemu seznamu lahko bp dodas se kr precej uporabnikov. Tudi iz te teme...
Tukaj se pa lahko bolnika in njegove metode propagira.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Njihovo mnenje ni dalec o mnjene vecine tukaj. In na vecini normalnih forumov se taksna "mnenja" brise... Svojemu seznamu lahko bp dodas se kr precej uporabnikov. Tudi iz te teme...
Tukaj se pa lahko bolnika in njegove metode propagira.
"Njihovo mnenje..." Čigavo? Od katere "večine" tukaj?
Če imaš mnenje, da tale forum (pa čeprav največji in najbolj obiskan forum v Sloveniji) ni "normalen," potem imaš zgoraj desno gumb "odjava" - problem rešen. Lahko pa kontaktiraš uporabnika "Resolver" pa skupaj iščeta način, kako izbrisat profil.
Sicer se strinjam s teboj, da je na tem forumu morda meja med dopustnim in nedopustnim postavljena dokaj visoko, ampak tako pač je. Pa še nekaj e res - če bi bila postavljena nižje ali bi se pa moderiralo bolj strogo, potem bi ti bil med prvimi, kateri bi dobil opozorilo/ban/trajni ban - opletanje in obtoževanje z besedami nacist/fašist kar vsepopvprek ker se tebi pač tako sprdne, pač ni normalno.
Moj seznam? Kakšen moj seznam? Spet hočeš kaj podtaknit?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Res? Zelo verni muslimani ,ki pobijajo muslimane? O really?
O sluzenju Izraelu, drogiranju, ropanju, itd, pa drugic kajnede?
Pobijajo tiste, ki se jim upirajo, tako kot je pobijal Mohamed. Veliko stvari, ki jih počne IS, je počel Mohamed (pobijanje, pedofilija, trgovanje z ljudmi,...) in Mohamed velja za popolnega muslimana.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od Jehovcev...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Odpri se enkrat temo in lahhko zacnes ze od avtorja teme (vsebine)... Potem pa gremo po vrsti... Kr nekaj uporabnikov (poleg tvojih) neposredno propagira pobijanje (metki, zavijanje v belo, itd, itd). Drugi pa posredno. To ni prav dalec od Breivika kajne?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj bom jaz v svojem zivljenju pocel in kako je moja stvar i ne tvoja. Ok?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
"seznam" je bilo tvoje nastevanje uporabnikov, paranoid much?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da skoraj vsaka islamska skupnost obsodila javno zlocine "IS"? Kaj tocno bi morali storiti da to postane vsaj priblizno jasno?
Kakšen link na tole?
Gres na Google...
Vpises "slovenska islamska skupnost obsodila" (lahko tudi katerekoli druga, po zelji)...
Bo slo tole?
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da skoraj vsaka islamska skupnost obsodila javno zlocine "IS"? Kaj tocno bi morali storiti da to postane vsaj priblizno jasno?
Kakšen link na tole?
Gres na Google...
Vpises "slovenska islamska skupnost obsodila" (lahko tudi katerekoli druga, po zelji)...
Bo slo tole?
Ne, ne bo šlo, Ni še dolgo nazaj (pa se mi sedajle ne da iskati) ko si sveto zatrjeval, da kakršnekoli obsodbe sovernikov nimajo nobenega smisla. Ko bom našel tvoj post, ga bom prilepil.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kakšen link na tole?
Gres na Google...
Bo slo tole?
Ne, ne bo šlo, Ni še dolgo nazaj (pa se mi sedajle ne da iskati) ko si sveto zatrjeval, da kakršnekoli obsodbe sovernikov nimajo nobenega smisla. Ko bom našel tvoj post, ga bom prilepil.