Švedi so se že zafokali z IMIGRANTEN

B81

22. jul 2007
37.621
10.915
113
Eh to so neka neutemeljena sklepanja...sicer se bo mogoce kaj spremenilo zaradi preobrata na zahodu. Ti, eazy, ti pa ves marsikaj, ne?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Eh to so neka neutemeljena sklepanja...sicer se bo mogoce kaj spremenilo zaradi preobrata na zahodu. Ti, eazy, ti pa ves marsikaj, ne?

Kaj tocno je neutemljeno? Vse ze nestetokrat dokumentirano.

Ne, ne bos se nic spremenilo zaradi dogajanja na Zahodu. Samo razvleklo se bo in se bolj umazano&krvavo bo. Zaradi pomoci Rusije&Irana in ne zaradi Zahoda.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
IS so pač zelo verni muslimani, ki striktno živijo po navodilih Mohameda. Zato so dejansko zelo dobri muslimani, IS je Islam, kot si ga je želel Mohamed.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
IS so pač zelo verni muslimani, ki striktno živijo po navodilih Mohameda. Zato so dejansko zelo dobri muslimani, IS je Islam, kot si ga je želel Mohamed.

Res? Zelo verni muslimani ,ki pobijajo muslimane? O really?
O sluzenju Izraelu, drogiranju, ropanju, itd, pa drugic kajnede?
grims-1.gif

Btw, na podlagi kaksneg znanja referenc sodis kaksen je nekdo musliman?
smirk-1.gif

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Torej nepristeven/ali karkoli morilec otrok je vizionar ,ker pobil peto kolono... To pise v manifestu in je ok... V tej smeri nekaj kajnede
priden.gif

Kdo sploh pravi da je to, kar je on naredil ok? Si mene vidu kje to napisat? Jaz samo pravim, da, če že iščeš "razloge" njegovega poboja mladoletnih, jih lahko najdeš v njegovem manifestu! In zdej ti mene obtožuješ da govorim da je pa to ok?! Si ti sploh bralno funkcionalen?! Ne rabiš odgovarjat na to, ker to je samo retorično vprašanje. Odgovor itak že poznam.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik buce pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Torej nepristeven/ali karkoli morilec otrok je vizionar ,ker pobil peto kolono... To pise v manifestu in je ok... V tej smeri nekaj kajnede
priden.gif

Kdo sploh pravi da je to, kar je on naredil ok? Si mene vidu kje to napisat? Jaz samo pravim, da, če že iščeš "razloge" njegovega poboja mladoletnih, jih lahko najdeš v njegovem manifestu! In zdej ti mene obtožuješ da govorim da je pa to ok?! Si ti sploh bralno funkcionalen?! Ne rabiš odgovarjat na to, ker to je samo retorično vprašanje. Odgovor itak že poznam.

Ne, on je "vizionar" zaradi svoje frizure?
priden.gif
Al kako gre ta logika?

I

Izbrisan uporabnik 474

eazy - da je "vizionar" je na prvi strani omenil "hermann," katerega pa normalen uporabnik Alter-ja itak ne jemlje resno. Drugi je bil "skala," ki je obsodil uporabo besedo "vizionar" v povezavi z Breivikom. Vso nadaljnje driskanje o "vizionarju" pa je tvoje in ga skušaš podtaknit še ostalim.

Spet tvoja podtikanja, laganje in sprenevedanje... Da se ti da...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
eazy - da je "vizionar" je na prvi strani omenil "hermann," katerega pa normalen uporabnik Alter-ja itak ne jemlje resno. Drugi je bil "skala," ki je obsodil uporabo besedo "vizionar" v povezavi z Breivikom. Vso nadaljnje driskanje o "vizionarju" pa je tvoje in ga skušaš podtaknit še ostalim.

Spet tvoja podtikanja, laganje in sprenevedanje... Da se ti da...

Njihovo mnenje ni dalec o mnjene vecine tukaj. In na vecini normalnih forumov se taksna "mnenja" brise... Svojemu seznamu lahko bp dodas se kr precej uporabnikov. Tudi iz te teme...

Tukaj se pa lahko bolnika in njegove metode propagira.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

grims-1.gif

smirk-1.gif

Pobijajo tiste, ki se jim upirajo, tako kot je pobijal Mohamed. Veliko stvari, ki jih počne IS, je počel Mohamed (pobijanje, pedofilija, trgovanje z ljudmi,...) in Mohamed velja za popolnega muslimana.

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Njihovo mnenje ni dalec o mnjene vecine tukaj. In na vecini normalnih forumov se taksna "mnenja" brise... Svojemu seznamu lahko bp dodas se kr precej uporabnikov. Tudi iz te teme...

"Njihovo mnenje..." Čigavo? Od katere "večine" tukaj?

Če imaš mnenje, da tale forum (pa čeprav največji in najbolj obiskan forum v Sloveniji) ni "normalen," potem imaš zgoraj desno gumb "odjava" - problem rešen. Lahko pa kontaktiraš uporabnika "Resolver" pa skupaj iščeta način, kako izbrisat profil.
Sicer se strinjam s teboj, da je na tem forumu morda meja med dopustnim in nedopustnim postavljena dokaj visoko, ampak tako pač je. Pa še nekaj e res - če bi bila postavljena nižje ali bi se pa moderiralo bolj strogo, potem bi ti bil med prvimi, kateri bi dobil opozorilo/ban/trajni ban - opletanje in obtoževanje z besedami nacist/fašist kar vsepopvprek ker se tebi pač tako sprdne, pač ni normalno.

Moj seznam? Kakšen moj seznam? Spet hočeš kaj podtaknit?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

"Njihovo mnenje..." Čigavo? Od katere "večine" tukaj?

Če imaš mnenje, da tale forum (pa čeprav največji in najbolj obiskan forum v Sloveniji) ni "normalen," potem imaš zgoraj desno gumb "odjava" - problem rešen. Lahko pa kontaktiraš uporabnika "Resolver" pa skupaj iščeta način, kako izbrisat profil.
Sicer se strinjam s teboj, da je na tem forumu morda meja med dopustnim in nedopustnim postavljena dokaj visoko, ampak tako pač je. Pa še nekaj e res - če bi bila postavljena nižje ali bi se pa moderiralo bolj strogo, potem bi ti bil med prvimi, kateri bi dobil opozorilo/ban/trajni ban - opletanje in obtoževanje z besedami nacist/fašist kar vsepopvprek ker se tebi pač tako sprdne, pač ni normalno.

Moj seznam? Kakšen moj seznam? Spet hočeš kaj podtaknit?

Od Jehovcev...

Odpri se enkrat temo in lahhko zacnes ze od avtorja teme (vsebine)... Potem pa gremo po vrsti... Kr nekaj uporabnikov (poleg tvojih) neposredno propagira pobijanje (metki, zavijanje v belo, itd, itd). Drugi pa posredno. To ni prav dalec od Breivika kajne?
Kaj bom jaz v svojem zivljenju pocel in kako je moja stvar i ne tvoja. Ok?

"seznam" je bilo tvoje nastevanje uporabnikov, paranoid much?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

grims-1.gif

smirk-1.gif

Pobijajo tiste, ki se jim upirajo, tako kot je pobijal Mohamed. Veliko stvari, ki jih počne IS, je počel Mohamed (pobijanje, pedofilija, trgovanje z ljudmi,...) in Mohamed velja za popolnega muslimana.

Pobijajo muslimane, to je kolikor se spomnim kr konkretno z vsemi ucenji... Kr konkretno proti... Pa sluzijo ZDA&Izraelu... Kr konkretno proti... Opazis vzorec? Dvomim...

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Od Jehovcev...

Kakih Jehovcev? Kje si ti zdaj Jehovce našel?

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Odpri se enkrat temo in lahhko zacnes ze od avtorja teme (vsebine)... Potem pa gremo po vrsti... Kr nekaj uporabnikov (poleg tvojih) neposredno propagira pobijanje (metki, zavijanje v belo, itd, itd). Drugi pa posredno. To ni prav dalec od Breivika kajne?

Uf, to je še daleč od Breivika... In pol ti meni "paranoid much"
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj bom jaz v svojem zivljenju pocel in kako je moja stvar i ne tvoja. Ok?

Ja OK no, pač deluješ mi malo računalniško nepismen, pa sem ti hotel pomagat.
pozdrav.gif
Pač če ti forum ni všeč, se preprosto odjaviš. Simple. Ni pa potrebno najedat vsem okrog sebe... To ni lepo

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
"seznam" je bilo tvoje nastevanje uporabnikov, paranoid much?

Sem ti napisal, kdo je kje kaj napisal, da se nebi zgodilo enako, kot v sosednji temi, kjer si (saj vem, da se že ponavljam) lagal, podtikal in prirejal. Tudi to ni lepo... Fuj te bodi
roza.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
1) it's called sarcasm

2) je, metki in zavijanje v belo je zelo dalec od Breivika (pri njemu so bili metki in zavijanje v crno)

3) nizanju "kdo je kaj napisal" se rece seznam/spisek/lista itd... verjetno je malce prevec za tebe? bos znal "seznamu" dodas vse tiste ,ki zagovarjajo pobijanje (mogoce bos celo nasel "vecino"). Pa ne mislim parlamentarno....

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Da skoraj vsaka islamska skupnost obsodila javno zlocine "IS"? Kaj tocno bi morali storiti da to postane vsaj priblizno jasno?

Kakšen link na tole?

Gres na Google...
Vpises "slovenska islamska skupnost obsodila" (lahko tudi katerekoli druga, po zelji)...

Bo slo tole?

Ne, ne bo šlo, Ni še dolgo nazaj (pa se mi sedajle ne da iskati) ko si sveto zatrjeval, da kakršnekoli obsodbe sovernikov nimajo nobenega smisla. Ko bom našel tvoj post, ga bom prilepil.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Da skoraj vsaka islamska skupnost obsodila javno zlocine "IS"? Kaj tocno bi morali storiti da to postane vsaj priblizno jasno?

Kakšen link na tole?

Gres na Google...
Vpises "slovenska islamska skupnost obsodila" (lahko tudi katerekoli druga, po zelji)...

Bo slo tole?

Ne, ne bo šlo, Ni še dolgo nazaj (pa se mi sedajle ne da iskati) ko si sveto zatrjeval, da kakršnekoli obsodbe sovernikov nimajo nobenega smisla. Ko bom našel tvoj post, ga bom prilepil.

Upam da bos znal poiskati kaj sem zapisal in kaj si vprasal... Trdil da so se predstavniki nestetokrat distancirali (or whatever). Zelel si link oziroma primer... na Googlu bos na to temo nasel 34.000 hitov samo iz nasega obmocja.

Meni osebno je to neumno, nepotrebno in skodljivo ampak pri uradni skupnosti meni drugace.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Kakšen link na tole?

Gres na Google...

Bo slo tole?

moja trditev in tvoja vprasanje...
2554631-gavran2.jpg

Priponke

• 2554631-gavran2.jpg
    2554631-gavran2.jpg
    15,9 KB · Ogledi: 472