Švedi so se že zafokali z IMIGRANTEN

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Obsojati stvari na katere nimas niti najmanjsega vpliva je DEBILNO. Enako kakor bi obsojal dez. Zaradi tega vecina tudi ne pocne.
Ko beli policaj v ZDA odstreli crnca si ti kakor belec protestiral? Sel na ulico? Demonstriral? Ko dijak v Ameriki postreli pol sole si ti demonstriral? Obsodil? Seveda nisi, kajnede... V Afganistanu, Siriju, Iraku, itd vsakodnevno umirajo stotine ljudje zaradi Zahoda. Ti protestiras? Demonstiras? Komu tocno bi tvoja "obsojanje" (tudi ce bi to pocel) kakorkoli koristilo glede na to nimas nobenega k. vpliva na karkoli?

Ali ce skrajsamo... Napadalec nima z mojo vero, mojim narodom ali mojim politicnim prepricanjem NICESAR. Kapis? Pa ne zaradi taksnega ali drugacne dejanja ampak zaradi tega ,ker "IS" niso ustvarili muslimani in to ni projekt muslimanom ali Islama. Karkoli "IS" pocne ze od zacetka je v nasprotju z Islamom, ogromna vecina zrtev "IS" so muslimani, najvec skode zaradi "IS" imajo muslimani. Ce upostevamo samo Sirijo je "IS" odgovorna za vsaj 50.000 mrtvih muslimanov. Poleg nekaj bio beguncev.
konec citata
Post z dne Re: Lepote multikulturnosti [Re: newem]
#2458600 - 27.07.2016 00:16

Takrat je bilo obsojanje debilno, sedaj pa je kar nekaj kar se splošno dogaja???

Pa še nekaj:

https://polisen.se/Global/www%...tesspr%2014.pdf

Tole je poročilo švedske policije. Prvi odstavek, preveden z google translate:

In Sweden, there are currently 55 geographical areas where local criminal networks is considered to have
negative impact on the local community. The areas are spread across 22 cities - from big cities
to smaller towns and considered socio-economically disadvantaged. The big criminals
the impact on the local community appears to be linked to the social context of the area
applicants rather than on the willingness of criminals to take power and control of the local community.

Zaradi politične korektnosti seveda ne piše, kdo so kriminalci, ki obvladujejo teh 55 delov mest. Res pa je, da nisem prevedel in torej prebral celega poročila.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Locis osebne mnenje posameznika in mnenje skupnosti? O cem sem jaz pisal? Bi moral boldat "islamska skupnost"?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Torej je tvoje osebno mnenje o obsojanju terorističnih napadov debilno???

Ja, ločim mez zasebnim (tvojim, po tvoje debilnim) mnenjem in mnenjem islamske skupnosti v Sloveniji. AMpak čakam link recimo francoske, savdske in katarske islamske skupnosti oziroma v zadnjih dveh primerih držav

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Torej je tvoje osebno mnenje o obsojanju terorističnih napadov debilno???

Ja, ločim mez zasebnim (tvojim, po tvoje debilnim) mnenjem in mnenjem islamske skupnosti v Sloveniji. AMpak čakam link recimo francoske, savdske in katarske islamske skupnosti oziroma v zadnjih dveh primerih držav

Obsojanje dejanj pri katerih nimas in nisi imel nic je v tem primeru skodljivo, ponizujoce in nepotrebno. Nisem opazil da ti (ali vsi tebi podobni obsodite dejanja na drugi strani). Zakaj tocno bi se ti moral opraviciti ali distacirati ,ker je nek moron v ZDA ustrelil progamerja iz Indije mislec musliman. Zakaj? Koga sploh boli k.

Ce se vrnemo na mojo tocko...
Trdil sem da se je islamska skupnost (pa ne samo slovenska) ze nestetokrat distancirala.... In se je (link prilozen). Kljub temu se vedno ista driska ponavlja in ponavlja kako se nihce ne distancira... Kajnede?

Kakor sem ti ze v prvem odgovoru napisal lahko uporabis ime katerekoli skupnosti na tem panetu. Ne bom ti jaz iskal vsako vas na Googlu.

p.s:: koliko ljudi tukaj je obsodilo dogodek v Kanadi? (retoricno vprasanje)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Muslim leaders and activists immediately denounced the terrorists actions, reiterating the verse in the Quran that tells Muslims when one kills just one innocent person, it is as if he has killed all of humanity.

The Grand Mosque of Paris, one of the largest in France, issued a statement on its website shortly after the attacks, saying its community was “shocked” and “horrified” by the violence.

We strongly condemn these kind of acts and we expect the authorities to take the most appropriate measures. Our community is stunned by what just happened. It’s a whole section of our democracy that is seriously affected. This is a deafening declaration of war. Times have changed, and we are now entering a new era of confrontation.

The Union of Islamic Organizations of France also responded on its website, writing: “The UOIF condemns in the strongest terms this criminal attack, and these horrible murders. The UOIF expresses its deepest condolences to the families and all the employees of Charlie Weekly.”

Hassen Chalghoumi, imam of the Drancy mosque in Paris’s Seine-Saint-Denis suburb, spoke with France’s BFM TV and condemned the attackers, saying, “Their barbarism has nothing to do with Islam.”

“I am extremely angry,” Chalghoumi said. “These are criminals, barbarians. They have sold their soul to hell. This is not freedom. This is not Islam and I hope the French will come out united at the end of this.”

Countless Muslim activists, leaders and authors took to social media Wednesday to express horror and dismay at the attack.

Upam da bos ostale znal poiskati sam... Nisam pa optimist glede tega
wink-1.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Easy, tudi v privatnem lajfu moraš vedno imeti vse 100% prav in se prepiraš do onemoglosti? Ker s takim tipom verjamem, da je življenje nemogoče. Samo vprašam..

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
/easy mode=on

naci driskanje iz leta 2016... vir je pa znano naci trobilo

/easy mode=off