Tako je. V večjih modelih 1.5 od fiata ne vem, v avengerju je psa 1.2 100 km. Ta je za hurackaj zdaj smo ugotovili da so gse tud za qrac?
Tako je. V večjih modelih 1.5 od fiata ne vem, v avengerju je psa 1.2 100 km. Ta je za hurackaj zdaj smo ugotovili da so gse tud za qrac?
Novi Duster ima 1.2 TCe motor ki je na 3 cilindre ja.Tole pa nisem razumel. Dacia Duster 4x4 ima 3 cilindrski bencinski motor??
Ja ta nova.Tole pa nisem razumel. Dacia Duster 4x4 ima 3 cilindrski bencinski motor??
A to ti je ves domet kar zmoreš ko ti zmanjka argumentov pa v žaljenje z debilčki in podobno. Poleg tega da si velik lažnivec glede na prejšnje poste in še marsikatere druge po forumu si sedaj vse dokazal, kakšen božček siVili zakaj si tak debil? Če je kdo trol si to ti, pa še bralnega razumevanja nimaš.
Kar se pa mojega avta tiče pa verjemi da nisem tolk glup da bi kdaj kupil pežoja. Od pežoja pa sem v življenju kupil samo mlinček za poper pa še ta je bol v kurcu tako kot ti. Kot sem tukaj že večkrat zapisal se vozim z vozili ki so zanesljivi, samo to so znamke vozil ki so onkraj tvojega doumevanja, nekoga ki pozna samo nemške in francoska vozila ( verjetno si dolenček).
Vili debil napiši kje po forumu sem kaj lagal, ne pa da debilne smeškote lepiš. To je tvoj domet.A to ti je ves domet kar zmoreš ko ti zmanjka argumentov pa v žaljenje z debilčki in podobno. Poleg tega da si velik lažnivec glede na prejšnje poste in še marsikatere druge po forumu si sedaj vse dokazal, kakšen božček si
"se vozim z vozili ki so zanesljivi"
Kako se pa to obnese npr. pri speljevanju v hrib? Ali pri gazenju snega v hrib? Že kakšen 4valjni dizel ni najbolj sproščen pri tem početju kaj šele 3 valjni bencinski mlinček.Novi Duster ima 1.2 TCe motor ki je na 3 cilindre ja.
Vili debil napiši kje po forumu sem kaj lagal, ne pa da debilne smeškote lepiš. To je tvoj domet.
1.2 Puretech je najslabši motor zadnjega desetletja. To je narobe z njim.
A pa ti to iz izkušenj a spet samo nekaj nabijaš v prazno? V zadnjem desetletju obstaja še kakšen drug motor kot ta, če še ne veš
Če govoriš iz prve roke se to pričakuje, da si tak "motor" tudi lastil in to vsaj nekaj časa in to ne šteje en teden rentanja. Ker v nasprotnem primeru se nimaš pravo oglašanja!Govorim iz prve roke. Ja je kar nekaj cvetk zadnjega desetletja. Prvi VAGovi TSIji, Renojev 1.2 tce, Fordov ecoboost,... samo vsi se pa skrijejo v primerjavi s Pureteckom.
Ne nisem ne dolenček in ne tolk glup kot ti, posebej pa ne na takem nivoju kot TI, da ko mu zmanjka argumentov se poda v žaljenje in laganje. Vozil sem pa še kaj drugega, ko ti trollček nisi in nikoli ne boš po pisanju in obnašanju sodeč si en smrkavec, ki mu mama še vedno briše rit, ko pa ni vse po njegovem pa v jok in k mami na dudoKar se pa mojega avta tiče pa verjemi da nisem tolk glup da bi kdaj kupil pežoja. Od pežoja pa sem v življenju kupil samo mlinček za poper pa še ta je bol v kurcu tako kot ti. Kot sem tukaj že večkrat zapisal se vozim z vozili ki so zanesljivi, samo to so znamke vozil ki so onkraj tvojega doumevanja, nekoga ki pozna samo nemške in francoska vozila ( verjetno si dolenček).
Pri dusterju je itak imela prva izredno visoko (nizko?) prestavno razmerje, tako da je v normalnem prometu pri 1.6 bencinarju ali pa 1.5 dizlu skoraj nisi rabil. Sedaj jo pa najbrž kar rabiš da tisto 1.5 tone spraviš v gibanje s tem kavnim mlinčkom, razen če vsakič speljuješ na 3k rpm in več. Za po terenu pa klancu navzdol pa upaš da so kaj naredili na HDC, ker v trenutni verziji rad prav po renaultovsko zapiska pa neha delat (izklopi) ravno ko si nekje sredi drsečega klanca.Po opisih. Prejšnji model si lahko speljal v drugi. Ta ni toliko vesel to storiti.
sm glih to tel napisat, sam si me prehitel..pa infinity tud ni napakKaj Lexusa je kdo omenil v tej temi ali se gleda le nove avte?
Dejansko bi ga - tako kot novega bemfla - vzel v črni barvi (pa je ne maram), samo zato, da manj grdobije vidiš :-DTule sem prebral, da Lexus dela. Škoda je le, da ima na oko kar grde avte, kar lih ni ok, ker ga vsak dan vidiš par sekund
ne seri..is generacija 2004 top oblika, gs iz tistih let glih tko...rx jajšaste oblike meni en najlepše oblikovanih suvejv, notranjost pa topTule sem prebral, da Lexus dela. Škoda je le, da ima na oko kar grde avte, kar lih ni ok, ker ga vsak dan vidiš par sekund
Uh ne pa nene seri..is generacija 2004 top oblika, gs iz tistih let glih tko...rx jajšaste oblike meni en najlepše oblikovanih suvejv, notranjost pa top
se pa tudi jaz tko kot tony žrtvujem zate in če bi bila opcija ga takoj vzamem. Nism pa zahtevn glede farb
Kaj pa NX? ti ne deluje "hot" ? čudn okus maš, meni vsi ti našteti jemljejo sapo ko jih vidimUh ne pa ne
Ajde RX zadnji je ok ceprav so ga kiksnili na strani zadaj.