Da ne poslušajo vsi tega kar ti stranka govoriZakaj bi se med hojo pogovarjal npr z stranko, nekje zunaj v hrupu, če se lahko v tišini avtomobila.
Da ne poslušajo vsi tega kar ti stranka govoriZakaj bi se med hojo pogovarjal npr z stranko, nekje zunaj v hrupu, če se lahko v tišini avtomobila.
Koliko je butljov, ki se vozijo po mestu in kupijo dizla?No, kateri agresivni voznik, pa si kupi hybrida?
No, kateri agresivni voznik, pa si kupi hybrida?
Kaj pa je definicija agresivnega voznika? In zakaj s hibridom ne moreš agresivno vozit?Koliko je butljov, ki se vozijo po mestu in kupijo dizla?
Drugače pa, nima veze, koliko si ga kupi. Važno je, kaj bo sedaj cvet alter inteligence povedal o Toyoti hibridu, ki je posebej razvit prav za agresivne voznike. Top shit.
Kdo pravi, da ne moreš agresivno voziti s hibridom?In zakaj s hibridom ne moreš agresivno vozit?
Veš kaj, meni se električar čisto nič ne dere, pa še leti bolj kot hibrid. Kaj pa sedaj?Se dizel nic manj ne dere ce ga gonim kot hibrid. Tako da spet neki predsodki. Nekateri kar ne morete iz svoje koze, ha?
Corolla je bencinar...Veš kaj, meni se električar čisto nič ne dere, pa še leti bolj kot hibrid. Kaj pa sedaj?
Sedaj pa recimo primerjaj tvojo hibridno Toyoto s primerljivim bencinsko gnanim avtomobilom, pa napiši še kaj o predsodkih.
Sodoben bencinski turbo motor s samodejnim menjalnikom bo pri agresivnem (NE KICK DOWN) pospeševanju vlekel konkretno od 2 jurja naprej in prestavljal pri tam nekje 4 jurje ali še prej.Ja oba rabiš tišat v obrate da greta. Tak da ne vidim nekega problema. Ko atmosferca rukneš na 4500 obratov tudi ni tih. Če hočeš da da vse od sebe si v obratih. Pa lahk obračaš kak koli.
Jah, te pa dej primerjaj še tvojo corollo in napiši, kako se dere manj kot Golf 2 dizel. Pa trese tudi manj.Corolla je bencinar...
Elektricni avto pa kar imej, pri meni ne pride v postev.
Itak da. Tudi moj CX-30 bencinar avtomatik se dere ko hudič, ko ga pohodim. Vsak avtomatik se dere, ko ga pohodiš.Se dizel nic manj ne dere ce ga gonim kot hibrid. Tako da spet neki predsodki. Nekateri kar ne morete iz svoje koze, ha?