Poglej malo začetek te teme. Smo mu vglavnem zanesljiva japonska vozila predlagal. Tu pa tam se je našel kak Ibizadriver and co. in predlagal vagov polizdelek ali še huje kakšna francoska jajca. Če bi takrat poslušal alter glavnino (Toyota, Mazda, Honda), bi do sedaj enkrat servis obiskal za redno menjavo olja tako pa je bilo kot je.Se je fant nekaj naucil... Kar mu stejem v plus. Nasvetinin smernice alterja so mu butnile v ksiht nazaj. Zakaj bi hodil nazaj po še.
Ynos, naj ti sluzi brez sitnosti, predvsem pa varno.
Poglej priponko 61848
Camry hibrid premium. Šel na kar nekaj testnih, tudi Rav4 pa Cupra 310 KM pa …. Ko sem tole vozil sem vedel prvo minuto. Tok se fajn vozi, da sem imel po vožnji občutek da vozim golfa 4 ne pa superba. Ne morata se primerjat s superbom. Podvozje, ovinki, nagibanje karoserije, (ne) odzivnost DSG menjalnika, udobje, izolacija je res huda…
....no , na začetku teme je bla tud cena 30+-Poglej malo začetek te teme. Smo mu vglavnem zanesljiva japonska vozila predlagal. Tu pa tam se je našel kak Ibizadriver and co. in predlagal vagov polizdelek ali še huje kakšna francoska jajca. Če bi takrat poslušal alter glavnino (Toyota, Mazda, Honda), bi do sedaj enkrat servis obiskal za redno menjavo olja tako pa je bilo kot je.
Zanimivo, danes praviš za RAV da je "fajn" ,drvarski.....na začetku tega posta si napisal :vrhunski ,sam predrag.Sem šel vozit par suvov, pa mi to ni to. Npr RAV4 hibrid saj je fajn samo sem nek notri občutek, kot da je drvarski avto, pa hudičevo glasen od švoh izolacija. Po dveh urah rav4 sem se samo presedel v camry, ni primerjave pač. Takoj ves.
Pri hibridu je 40k€ štart, potem pa dalje in si hitro na 50k€, in to je brez AWDja.Zanimivo, danes praviš za RAV da je "fajn" ,drvarski.....na začetku tega posta si napisal :vrhunski ,sam predrag.
LEPOTA!!!!!SVAKA TI ČAST...marija kk je lepaPoglej priponko 61848
Camry hibrid premium. Šel na kar nekaj testnih, tudi Rav4 pa Cupra 310 KM pa …. Ko sem tole vozil sem vedel prvo minuto. Tok se fajn vozi, da sem imel po vožnji občutek da vozim golfa 4 ne pa superba. Ne morata se primerjat s superbom. Podvozje, ovinki, nagibanje karoserije, (ne) odzivnost DSG menjalnika, udobje, izolacija je res huda…
AWD niti ni bil pogoj, predragi pa so dans itak vsi, tud lepa camry.Pri hibridu je 40k€ štart, potem pa dalje in si hitro na 50k€, in to je brez AWDja.
okej emšo..malo po teko se je jože stegnuSami starci smo na kupo,da so nam všeč limuzine
a maš tud jamstvo TOYOTA RELAX?Sem šel vozit par suvov, pa mi to ni to. Npr RAV4 hibrid saj je fajn samo sem nek notri občutek, kot da je drvarski avto, pa hudičevo glasen od švoh izolacija. Po dveh urah rav4 sem se samo presedel v camry, ni primerjave pač. Takoj ves.
okej emšo..malo po teko se je jože stegnu
treba je povedati da je camry res..lepota, popolnost..kt tastar gs, al pa is....skratka te vrže s tira, če te ne vrže nek ne štima s tabo. Če dodamo še modro obarvan toyotin logo, napis HYBRID in zadaj tisti S potem....kt bi rekla glista, evo tkoj se je dan popravu....ma ne sam dan tud razpoloženje, počutje, ni da ni...
PS jst ko kaj tazga vidm ratam čist drug človk, čist mehek, pa sline cedim, pa glas rata bl topl...... po moje je vožnja s tako zadevo oblša kt seks. je nekaj popolnega
Če si jih zaželiš gledat - dva soseda ga imata, ene tri leta starega.Uf, tole pa kapo dol! Redko videna zadeva pri nas. Verjamem da je superb oz. karkoli od holcvagna lotrni voz proti temu...
Sem dobil enak občutek ko sem samo sedel v njem, a la to je to... v prvi minuti. Moja denarnica je pač rekla da ni
Ja 10 let.a maš tud jamstvo TOYOTA RELAX?