Bil je še en čričkek pri sovoznikovem zračniku, ropotal med vožnjo. Ga niso priznali, niti se potem nisem več sekiral ker so bili večji problemi.Res neka petkova jajca. 4 leta star Passat mi nima niti enega črička, pa če nevemkak pritisnem v plastiko. Dobro da so taki časi, da je pomanjkanje avtov in si prodal brez izgube.
Si šel v preverjene japonsko-madžarske vode?Sem kupil že novega. Če kdo ugane kaj, nalepim fotko.
Lahko rečem, da definitivno ni iz VAG grupe.Si šel v preverjene japonsko-madžarske vode?
Tist, ki si ga mel nagledanga dober mesec nazaj?Sem kupil že novega. Če kdo ugane kaj, nalepim fotko.
Šel sem vozit cx5, ok. Cx60 ni ni všeč, ker je predraga. Ne super je drugače.CX60?
Če ni Toyota, se niti ne trudi s fotko. Ni vredno.
Drugače pa bi bila zate ravno prav Toyota Yaris Cross.
JaČestitke! Prava odločitev.
A barva je tista Lexus perla bela?
Ni un.To je testni za 38k€?
Nov avto si kupil brez predhodne disertacije na Alterju?Poglej priponko 61848
Camry hibrid premium. Šel na kar nekaj testnih, tudi Rav4 pa Cupra 310 KM pa …. Ko sem tole vozil sem vedel prvo minuto. Tok se fajn vozi, da sem imel po vožnji občutek da vozim golfa 4 ne pa superba. Ne morata se primerjat s superbom. Podvozje, ovinki, nagibanje karoserije, (ne) odzivnost DSG menjalnika, udobje, izolacija je res huda…
Hmm, potem ti je dvig cene v etaxu na koncu prišel celo pravŠkoda Superb prodana. Dobil enak denar kot sem dal zanj. Hvala vsem za nasvete.
Se je fant nekaj naucil... Kar mu stejem v plus. Nasvetinin smernice alterja so mu butnile v ksiht nazaj. Zakaj bi hodil nazaj po še.Nov avto si kupil brez predhodne disertacije na Alterju?
Ne verjamem!