al pa ko moja žena, ko ji je všeč, potem pa vidi, da je tisto vse najdražje na svetu. Potem pa je drama, pa kak ni pravično.
Zakaj ji pa ne kups? Sej jo mas rad al ne?
al pa ko moja žena, ko ji je všeč, potem pa vidi, da je tisto vse najdražje na svetu. Potem pa je drama, pa kak ni pravično.
A jahto, pa vilo...ker to je vsem zenskam vsec, pa je predrago
Sej ji je kupu sesalec Miele, kaj bi še rada?Sej ne rabs vse kar hoce, za neki se pa lahko stegne. Naj ma baba veselje
Jebomupasmater tistemu bedaku ki je to pogruntal. Sigurno obstaja EU direktiva da se mora avto dreti nate s/z neomejeno decibeli.ce si pas zaprem 3 sekunde kasneje kot običajno, me ne rabi šlagirat. Pripnem se vedno ampak pač imam svojo rutino da se pripnem, recimo 15 sekund po štartu avta. In je okej če opazarja, samo kako. Pri premijah so to pogruntali da so nežni, da človeka ne razpizdijo že na vse zgodaj. Pri ostali plebejcih pa udri po siromaku, itak bo cez 5 let šel po isti avto. Človeka utrjuješ, če nima denarja naj trpi!
Nič govora o soprogi! Strah?Avto in pes morata biti nemška. Pa sesalec, pomivalec, pralni.
Nič govora o soprogi! Strah?
Meni tudi ozvočenje pomeni več kot neke "potujoče lučke". Pa recimo dobri sedeži, dober infotainment itd... Pač stvari, ki jih dejansko uporabljaš.
Razen redkih izjem vozimo tukaj francoske kante. In to zato, ker si kao drugega ne moremo privoščiti.
Tako kot pri vseh drugih znamkah za vožnjo po voznem pasu namesto prehitevalnem, vožnjo na primerni varnostni razdalji, pravilno parkiranje, uporabo smernikov, pravilno vožnjo v krožiščih, ...? Tudi to večini voznikov ne gre, samo tisti v dražjih vozilih vam gredo zgleda bolj v nos....A v bmwju je za prostoročno telefoniranje verjetno treba ful doplačati? Ker opažam, da tudi v dražjih modelih večina drži telefon z roko.
Ko sem imel jaz prvič prostoročno, nisem nikoli več ročno telefoniral. Nisem videl razloga, zakaj bi.
A v bmwju je za prostoročno telefoniranje verjetno treba ful doplačati? Ker opažam, da tudi v dražjih modelih večina drži telefon z roko.