ksz...
mene predvsem veseli to , da ste uporabniki najbolj zadovoljni z avtom, ki ga trenutno vozite
žal, ne.
Trenutni je šele na drugem mestu. in med prvim in drugim ni fotofiniš.
Moj ni premija po vaših merilih, pa začne piskat ko dosežem 25-30km/h in sem nepripet, pa še to najprej tiše in potem vedno glasneje - tako to delajo nekateri.
tole sem šla pa prav preveriti, ker vem, da mi ni še nikdar piskal zaradi nepripetega pasu. in res, mora biti 30kmh, da začne. Piska hudo moteče ne, toliko da opozori in tudi ne povečuje jakosti do dretja. kot npr je čisto na fertik preč, če vrata niso dobro zaprta. je pa res, da ko pa enkrat imaš 30 notri in greš potem počasneje, bo pa še vedno piskal. ne smeš preseči določene hitrosti, da je tiho. Ali je 25 ali 30 pa ne morem reči zagotovo, ker me je iztirila ena druga stvar pa nisem bila potem več tok skoncentrirana. v glavnem, danes se mi je prižgala ena lučka in ni nehala. takoj v app
pogledat, kaj za ena reč se punta. Collision risk alert / active safety brake
ugasnem avto, spet prižgem, isto... no, čim sem se pripela, je pa lučka ugasnila. Očitni imajo tako narejeno, da če nisi pripet, potem ne bo samodejno zaviral. ker če nisi bil pozoren, da moraš bremzati, potem tudi ne boš pozoren kako močno volan držiš in noče bremzati, da ne bi v volan zletel. najbrž... ne vem... sajkek, dej poglej kako imaš ti, da vem a je feature ali bug.