ne me narobe razumet, sam recimo marsikdo si takšnega avtomobila, v atkem cenovnem rangu, skorajda/praktično ne more privoščiti, zato sprašujem. Dat vse za voz in potem da te drugi žvijo tud ni glih za se hvalt
Pač me zanima kot povprečnika čigar dohodki so nekje tisočaka pa še par stotakov zraven na mesec.
Nimam povprecnih dohodkov, ne bom govoril ampak recimo, da si lahko marsikaj privoscim pa se zmeraj ne veste kaksna dva avtomobila vozim. Ravno zaradi taksnih povprecnih slovencev, ki je jurja in nekaj cez za mesec dela nadpovprecno. Kar za vecino nazalost tudi je. Niti sanja se vam ne koliko denarja se obraca mimovas ampak vazno, da imate lepe familije in ves cas po 8 urah dela, ki ga nazadnje zagonite v gostilni in spičkate ves dodaten denar za brezveze.
Seveda si kupim dober avto tudi zaradi tega, da se pokazem. Vsak, ki trdi drugace laze. Ampak zaradi tega se tudi rad pokazem s 23 letnico in ona z mano. Prej ko se sprijaznite, da svet ni pravljica bolje bo za vas. Ne pa za globalno gospodarstvo, ki zivi zaradi vas.
Zdele sem prisel iz domov, kdaj sem vstal, ne vem okoli 4 zjutraj in niti nimam kje spičiti denarja razen za vikende in praznike, ce ne dobim boljse ponudbe.
pac taksen lajf, jaz pustim vase zivljenje, vi pa mene obsojate, ok, ce se pocutis boljse za jurja in nekaj sto eurov mesecno. lol brez zamere, malo sem utrujen.