Superspray

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
group buy?
grin1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Če zrihtate kak popust, se še jst pridružim... me zanima ka sploh je ta top shop zadeva
smile-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
če rabi kdo snow foam 15 funtov 5 litrov. poštnina 20 funtov neglede na količino. jaz bom naročal. pa če kdo zraven da si delimo popštnino. več info na zasebna sporočila pa še dam lin do trgovine. majo pa megs, poorboys, dodo ipd produkte še

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Na vaših hobi vapih to še gre, jaz mam pa večjega in šprica na avto tako, da se odbija na vse strani, v sredini curka pa na karoseriji zmeraj pušča čisti flek, brez šampona. Mali vapi tega kanistra ne ponucajo hitro, moj pa ma oddušek za vedro/sod, tako da se že tu razlikujejo naše želje. Jaz lahko z vapom šamponiram po cele dneve, zaradi pritiska pa stvar ni uporabna.

Snow foam ne hvala, mam svoja čistila, zaradi konsistence pene ne bi mel nekaj, kar mi ne daje želenega učinka oz. kupim na blef. Jaz rabim samo peno spravit na avto, ostalo gre na roke.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
lol
en ko je pametn in neve kaj govori
smile-1.gif

vsi wapi isto hitro ponucajo peno
wink-1.gif
ker maš nastavke za peno v katere se glede na pretok vapa zračuna kok daš notri raztopine in je vedno enako. in ko si že tak pametn bi lahko vedel da se to neda v kanister od vapa, ker tisto nia nobene veze z nastavkom za delat peno. pamalo si poglej na detailing world teste tele pene.

ampak meni je itak vseeno delaj po svoje in bodi pametnejši od vseh ostalih. Se mi pa res smilijo profiji iz anglije ki živijo od pranja in poliranja in uporabljajo snow foam pa komplicirajo. če pa ti isti učinek dosežeš že samo z super profi wapom brez šampona

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Na mojem si sam štelaš jakost penjenja preko ventila in ne rabiš nobenega magičnega nastavka in bauhaus 1,5 kW robe. Lahko maš čisti ali redčeni šampon. Ampak pravim, da mi pritisk ne paše, ker nočem prati s peno, ampak jo samo nanest. Mi pa dol visi, če je to super duper foamy stuff ali pa navadni šampon, jaz rabim samo optimalen način spravit peno na avto.

Pod kanister sem mislil nastavek za peno, v katerega si ti namešaš šampon. Prinesi to zadevo k meni pa ti pokažem, kako hitro se jo da ponucat.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
kaj ti spet ni jasno? saj to se ne dela s pritiskom.
mah jaz bom zaklučo debato, ker očitno nimaš pojma zakaj se grepri zadevi pa hočeš pametovat. daj si najprej malo preberi kaj je snow foam, kako se uproablja, kaj je končni rezultat kako se nanaša itd

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
in niti nevem zakaj bi to sranje z anavadno cev kupoval če maš wap...
daj resno malo si preberi uporabo snow foama.