Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
verjetno dela samo, da pokrije stroške materijala?
malo višje je napisal da je pri njemu ena ura dela 30€
torej ma avto končan v 2 urah če dodamo še porabljen materjal
Še moje zadnje besede tebi ...
Cena poliranja ni seštevek urnih postavk klepanja, kot si ti to predstavljaš. Poliranje je proti manipulaciji pleha podobno španciranju okrog avta. Ti tudi pozabljaš stroške z materialom, ki jih ne moreš predviditi in se prištevajo, ko je delo končano.
Ves frapiran si bil, ko sem ti napisal okvirne cene ... Sem mogoče jaz kriv, da živiš tam, kjer je vse polno nategunov? Misliš, da prihaja folk iz 500 km oddaljenih krajev za brezveze in da boš ti kot polirec-na-parkplacu-pred-blokom diskreditiral nekoga, ki si s tem služi pošten kruh? V Prekmurju so tudi cene obrtnikov rahlo nižje od ostalih regij, to bi že lahko vedel.
Si pač eden takih, ki od kleparja zahteva neko fikso ceno, ker še nikoli nisi bil del takega posla, kaj šele da bi bil sposoben kaj takega delati ...
Rad bi videl tebe, doktorja v karoserijah, kako se spraviš k delu, koliko maš sploh ustrezne opreme in koliko znanja. Seveda te je sam jezik. 300 EUR pa ti nikoli ne bi bil pripravljen plačati za poliranje. Saj, najlažje je po forumu pisat, kaj vse bi, ČE bi ...
Lep pozdrav in prijetno poliranje.