Superspray

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Dvi dni traja poliranje.
48 ur?
hysterical-1.gif

pomoje je 2dni avto pri njemu, polira ga pa mogoče 10h, ostalo je pa priprava, zaščita, večkratni nanos voska?,...
ampak je težko verjeti, da bi nekdo delal toliko časa za samo 100€.

verjetno dela samo, da pokrije stroške materijala?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Citat:

malo višje je napisal da je pri njemu ena ura dela 30€
torej ma avto končan v 2 urah če dodamo še porabljen materjal

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:

malo višje je napisal da je pri njemu ena ura dela 30€
torej ma avto končan v 2 urah če dodamo še porabljen materjal

Še moje zadnje besede tebi ...

Cena poliranja ni seštevek urnih postavk klepanja, kot si ti to predstavljaš. Poliranje je proti manipulaciji pleha podobno španciranju okrog avta. Ti tudi pozabljaš stroške z materialom, ki jih ne moreš predviditi in se prištevajo, ko je delo končano.

Ves frapiran si bil, ko sem ti napisal okvirne cene ... Sem mogoče jaz kriv, da živiš tam, kjer je vse polno nategunov? Misliš, da prihaja folk iz 500 km oddaljenih krajev za brezveze in da boš ti kot polirec-na-parkplacu-pred-blokom diskreditiral nekoga, ki si s tem služi pošten kruh? V Prekmurju so tudi cene obrtnikov rahlo nižje od ostalih regij, to bi že lahko vedel.

Si pač eden takih, ki od kleparja zahteva neko fikso ceno, ker še nikoli nisi bil del takega posla, kaj šele da bi bil sposoben kaj takega delati ...
Rad bi videl tebe, doktorja v karoserijah, kako se spraviš k delu, koliko maš sploh ustrezne opreme in koliko znanja. Seveda te je sam jezik. 300 EUR pa ti nikoli ne bi bil pripravljen plačati za poliranje. Saj, najlažje je po forumu pisat, kaj vse bi, ČE bi ...

Lep pozdrav in prijetno poliranje.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:

Ves frapiran si bil, ko sem ti napisal okvirne cene ... Sem mogoče jaz kriv, da živiš tam, kjer je vse polno nategunov? Misliš, da prihaja folk iz 500 km oddaljenih krajev za brezveze in da boš ti kot polirec-na-parkplacu-pred-blokom diskreditiral nekoga, ki si s tem služi pošten kruh? V Prekmurju so tudi cene obrtnikov rahlo nižje od ostalih regij, to bi že lahko vedel.

živim v hiši btw. in nisem bil frapiran glede cen ampak mi je šlo na smeh
smile-1.gif
ker vem kok so cene materjala (takega ko se spodobi) ker mam nekak kar lepo zbirko raznorazne robe doma, ki pa se seveda v slo ne dobi in tega majstra ne zanima in raje zmajuje z glavo. ker mi bedaki ki delamo na parkingu pred blokom itak nimamo pojma.
drugače pa glede poliranja. jaz nekaj mam za pokazat maš ti? glede na vso tvojo pamet
in ja maš prav nebi bil pripravlen plačat 300€ za poliranje. konec koncev zakaj bi, če mam pa vso potrebno orodje in material doma. znanja pa izkušenj mi pa tudi ne manjka več

glej kaj laho nardiš pred "blokom"

0uPI4i4ASVMnEvYY.v.jpg

L3fvEUfaxj_zDxOW.v.jpg

pYHUoGo80_sSANHq.v.jpg

no zdaj pa še ti pokaži nekaj tvojega dela, glede na to kolk se spoznaš na vse skupaj.

Nazadnje urejeno:

CSF

Pripravnik
2. dec 2007
94
0
6
Celje
Obišči stran
Citat:
Nekvalificirane polovičarje a la car shine factory in DW pametnjakoviče si pa ti lahko domov pelješ. Zame še zmeraj obstaja človek, ki mi avto zrihta v nulo, ti boš pa še vedno letal okrog popoldancev.

Kje si zdaj mene našel omenjat v tej temi
bonk.gif

Očitno nimaš razjasnjenih določenih pojmov kar se tiče poliranja. In kje lahko vidim kakšno delo tega super mojstra poliranja?
evil.gif

Še ena polovičarska slika poliranja
evil.gif

smirk-1.gif

p.s Takšnih slik je na neto zelo veliko in bom zelo vesel, kakšnega komentarja od tebe in tvojega kolega kar se tiče mojega dela
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
A potem priporocate superspray ali ne?
Jaz sem do sedaj svoj avto pral z gobo in samponom. Kaj recimo pridobim s supersprayem? A lahko uporabljam z navadnim samponom?

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Hoj !

Da malo obudim temo, ker je vmes totalno zašla ! Ali se je kdo odločil za tale superspray in kakšne so izkušnje ?
Zdaj pred zimo zna biti tole kar uporabna zadeva !

LP